Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wharton

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem, a cím egyáltalán nem túlzás. Sőt, inkább a finomítása annak a vérfagyasztó ámokfutásnak, amelyet Friderikusz Sándor rendezett az önmagáról elnevezett műsor keddi adásában. A program egyetlen témája annak a Kiss Lászlónak a szerecsenmosdatása volt, aki a jogerős ítélet szerint tettestársaival…..
wharton 2016.04.13 14:58:09
@pamut: Pamut, barátom, minden szavaddal egyetértek :)
  Egy évekkel ezelőtt, a domogyedovói nemzetközi repülőtér történt robbantás videója járta be az internetet azzal, hogy valójában kedd reggel készült Brüsszelben. Erről nagyon hamar kiderült, hogy nem igaz – mi is csak fenntartásokkal linkeltük be a cikkünkbe, majd meg is írtuk, hogy egy manipulált…..
wharton 2016.03.22 15:45:35
@Baaah: Ezt azért annyira nem nevezném önkéntesnek. Saját pénznek azt nevezem, amit én melóval keresek, amit természetesen igyekszem a lehető legjobb minőségben legyártani (itt például egy újságíró részéről nagy lépés lett volna egyszerűen utánanézni annak, hogy mit tesz ki a főoldalra). Ezt utána arra költöm, amire akarom. Ha úgy adja kedvem, hülyíthetem a népet is, mert az én pénzem. De a reklámbevétel azért feltételezem abból van, hogy pörög az oldal és olvassák, így a hirdetők is úgy mérik fel a helyzetet, hogy megéri nekik hirdetni az oldalon. Ha az olvasottság érdekében bulvár szintű híreket nyomnak, akkor azért terheli őket némi felelősség, nemde? Azért elég nyilvánvaló, hogy egy ilyen eset is leginkább arról szól, hogy ha kiraknak egy videót, amiben "felvétel van a robbantásról", arra mindenki rákattint, mint a veszedelem. Az oldal látogatottsága pörög, a reklámbevételek jönnek, az olvasók meg palira vannak véve, igaz, nem közpénzből, hurrá.
De amúgy meg tök egyszerű a képlet: nincs választási lehetőséged. Mondj nekem egy olyan hírportált/csatornát vagy egyéb magyarországi forrást, ahonnan jó minőségű tájékoztatást kaphatok.
Az a helyzet, hogy rohadt igénytelenek vagyunk és elveszünk a részletkérdésekben. Itt is csak annyiról van szó, hogy gyakorlatilag az összes magyarországi hírportál/közmédia beugrott egy álhírnek, mégis ez a poszt is arról szól, hogy köpködjük a közmédiát (ami való igaz, hogy közpénzből működik), és mentegetjük a többit.
wharton 2016.03.22 15:50:40
@Peterpapo:
Az a baj, hogy nincs ebben az országban olyan média, amelyik függetlenségre, tárgyilagosságra akár csak törekedne is. Ebben vastagon benne van a közmédia is, és az egyéb, "saját pénzből" működő kereskedelmi média. Nem tudom, hogy lehetne megoldani a helyzetet, de az biztos, hogy nem szolgálja az ügy érdekét, ha az egyik oldalt mindig felmentjük, hogy "de hiszen ő nem az adófizetők pénzéből működik", míg a másik oldalnak már azt sem hisszük el, ha annyit ír, hogy "ma felkelt a nap".
wharton 2016.03.22 15:57:50
@Peterpapo:
Ebben egyetértünk :) Én annyit tudok mondani, hogy mindenki elsősorban a saját döntéseiért és munkájáért felelős. Ha csak egy kicsit komolyabban venné mindenki azt, amit csinál és nem másra mutogatna, már nagyot lépnénk előre.
Szabó Tibor, a TV2 Tények című műsorának munkatársa volt - egészen ma reggelig, amikor is azonnali hatállyal felmondott, és ha jól tudjuk, a büdös életbe' nem akar tévézéssel foglalkozni. Szabó Tiborról eddig nem sokat lehetett tudni, a neve azért került be a köztudatba, mert hétvégén a Facebookon…..
wharton 2016.03.21 22:59:18
@vajdasagi:
Most komolyan abba kötöttél bele, hogy nem elég, ha mindkét oldal érdekel, hanem érdekeljen jobban a kormányoldal? Öööö... jó. Ami téged boldoggá tesz, kérlek. Mostantól majd sokkal jobban fog érdekelni. Egymilliószor jobban elég lesz?

Tudsz egy linket adni, hogy hogyan is jött ki a kormányoldal EGYMILLIÓSZOR nagyobb pénze, mint az ellenzéké? Milyen pénzt viszonyítottál mihez? Amúgy hol húzzuk meg a határt? Kis tételek ne érdekeljenek? 100 millió mondjuk már smafu? Amúgy meg nyilván nem értem az egy milliós szorzót. A százezer még úgy ahogy megvan, de az egy millió már nem megy. Hány nulla is az? :) Kár volt elvinned személyeskedés irányába a dolgot...
wharton 2016.03.21 23:02:17
@Atanos: Nem gond. De legközelebb légyszi, nézz rá a részletekre, mielőtt "részleges amnéziával" gúnyolódsz, mert most ez így eléggé visszafelé sült el.
wharton 2016.03.22 08:26:27
@vajdasagi:
Gratulálok, egy hozzászólás alatt sikerült elfelejtened, hogy mit írtam. MINDKÉT (vagy akár több, ki tudja mit hoz a jövő) oldalt ellenőrizni kell. Sajnálom, hogy sokadjára sem ment át az üzenet. Csak nem értem, hogy ha összefüggéstelenül fújod a véleményed, akkor minek nekem válaszolsz? Jóember, ott van lent a komment ablakocska, írhatsz véleményt a saját nevedben is. Ha viszont reflektálni szeretnél valakinek a hozzászólására, akkor érdemes lenne értelmezni, amit írt, mert így csak magadból csinálsz bolondot.
Ha pedig azt hiszed, hogy az ellenzéket nem a mi adónkból tartják el, akkor elég ostoba vagy. De Juhász Péter biztos nagyon hálás, amiért itt vered a nyálad érte. Balek.
A horogkeresztet, más néven szvasztikát sokak hajlamosak a nácizmussal azonosítani. Azonban önkényuralmi jelképként való megjelenése előtt már sokan használták a pozitív jelentést hordozó, jószerencse jelképeként általánosan elfogadott motívumot...
wharton 2016.01.21 14:42:49
@enpera: Én szerencsére már utána jártam suliba, de tény és való, hogy nagyon kilóg a lóláb :) Velem egyidős emberek töredéke van csak tisztában vele, hogy nem a nácik találták ki a szvasztikát és Ázsiában a mai napig használják, pedig elvileg már nem is az előző rendszerben tanultunk. Biztos megemlítették valahol a sok év alatt, hogy ázsiai eredetű, de az is biztos, hogy sokkal nagyobb hangsúlyt kapott a világháborús szerepe.
Egyébként épp az imént olvastam egy cikket arról, hogy a japán térképészeti hatóság leszedeti a szvasztikákat a külföldeknek szánt térképekről, mert sértő lehet egyeseknek.