Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CombatWaitressFromTheFuture

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Ne ítélj elsőre! 2007.12.17 15:44:00
Tapasztalt sorozatfüggőként kevés nagyobb baromságot követhet el a zember, mint amit én a Life című zsarus sorozat pilotjának megtekintése után: egy epizód alapján kíméletlenül kiosztottam az egészet, szar ez, írtam, és hagytam a francba az egészet, miközben egész jó…..
comment:com Hírek kávé mellé 2007.11.26 09:30:52
Szarban lehet az NBC Life című új nyomozós sorozata, legalábbis erre utal az, hogy a network a helyére tolja be a Dateline című egyórás oknyomozó riporteres műsorát. A Life két hátralevő, leforgatott epizódja december 3-án és 5-én kerül adásba (duplarész lenne, de inkább…..
comment:com Hírek kávé mellé 2007.11.06 09:00:00
A South park ezen a héten befejeződött Imaginationland címre hallgató trilógiája (három héten keresztül tartott a kaland a képzeletünkről szóló történetben) összesen 10 millió nézőt ültetett a tévé elé, ami nem semmi. A harmadik rész egymaga 3.9 milliós nézettséget…..
Emlegettük, megírtuk, legyintéssel elintéztük, most meg észbekapunk: ma van október utolsó napja, azaz az írók kollektív szerződése ma jár le, és bekövetkezhet a tévés Armaggedon. Milyen következménnyel jár vajon az írók sztrájkja a mezei júzerre (tévénézőre) kivetítve?…..