Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DFanny

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában népszerű téma az online sajtóban a fiatalok tömeges távozása Magyarországról. De mi a helyzet New Yorkkal, vajon oda is sokan mennek? A mai sajtó főleg az elmúlt pár évben világgá indult magyarokról ír, első körben 2004 után, amióta az EU-ban vagyunk, majd 2008…..
DFanny 2012.10.05 07:35:16
Kedves magyarok szerte a világon!

Ha vasárnap nem tudtok eljutni gyülekezetbe, kérlek nézzétek meg vasárnapi istentiszteletünket:

www.youtube.com/faklyagyulekezet

Vagy egyszerűen írjátok be a youtubera: faklyagyulekezet

És közben ne feledkezzetek meg rólunk, itthonmaradottakról, miközben próbálunk segíteni a valóban nehéz helyzetben élőkön, bajbajutottakon. Imádkozzatok értünk!
Kövér László nyilatkozott a HírTV Péntek8 című műsorában és ez az interjú már nálam is beütött.Ez a nyilatkozat szerintem minden magyar nyilatkozat közül a legundorítóbb, legvisszataszítóbb.Akár azt is mondhatta volna, hogy: „miénk a hatalom, mi vagyunk az istenek, ti…..
DFanny 2012.04.21 21:21:11
@SergioLeone: kit érdekel hogy hol van!? Eu-ban van és kész. Svájc is ott van, Magyarország is. Ne haragudj, de ebben a gondolatodban azt érzem, hogy mi arra vagyunk predesztinálva hogy mindig az aktuális nagyhatalmak talpnyalói legyünk, és nehogy már másként gondolkodjunk.
DFanny 2012.04.21 21:22:55
@MikeBoy: "sajtószabadságon, stb. lehetne mérni."

- dehogynem, éppen a fenti cikk példa erre: Kövér most már mondhat ilyen - korábban sose hallott - radikálisan őszinte gondolatokat, és ezt a sajtó kénytelen leközölni, bármennyire nem is tetszik.
DFanny 2012.04.21 21:25:06
@hotredchili: mondjuk én nem úgy látom, hogy annyira tele lennének, az ex-komcsikon viszont egyértelműen látszik.