Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shaal

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zengő Motorsport előzetese a hungaroringi hétvégéhez: Michelisz és Wéber is megörvendeztetné a szurkolókat a Hungaroringen A 12 fordulós WTCC sorozat ötödik állomására a Zengő Motorsport hazai pályáján, a Hungaroringen kerül sor. Az 1986-ban épült aszfaltcsíkra második…..
Íme a hungaroringi futamra érvényes pluszsúly táblázat. A Chevy és a BMW mellett most már a SEAT is maximális ballasztot kap. Új nevezőként a Lada Granta is plusz negyven kilóval fut majd. A Ford tíz kilóval nehezebb lesz a szlovákiaringi hétvégéhez képest, a…..
Marrakeshben folytatódik a WTCC szezon, ahol ismét lesz pénteki tesztnap. Szokás szerint itt az időterv, és megtaláljátok a közvetítési időpontokat is. Péntek: 15:30 Teszt (Live Timing, ITT) Szombat: 11:30 Első szabadedzés (Eurosport Player, élő, ITT) 15:15 Második…..
WTCC Hírblog A galamb és a kacsa 2012.03.15 18:09:57
  Szórakoztat az emberi sokszínűség. Ez tartja egyben a világot. Más véleményen vagyunk, vitatkozunk, de abban egyetértünk, jó lenne megnyerni, elöl menni és egy kicsit pityeregni a magyar himnusz alatt. Mára pontosan tudjuk mi történt. És bár néhány szakértő troll most…..
WTCC Hírblog A galambon túl... 2012.03.11 19:31:00
A Gyalog galopp híres vérengző nyula óta én már nem lepődöm meg semmin, de még így is nehezen akartam elhinni, hogy az ártatlanság jelképének számító galamb nevű szárnyas jószág képes tönkretenni egy egész versenyt. Márpedig jelen pillanatban úgy tűnik, igen. Minden…..
Shaal 2012.03.11 19:49:57
@argu fisto: Szervusztok, jó estét! A galambos sztorival tele van az internet meg a youtube, ott lassítva is meg lehet nézni. Olyan mintha egész magasan, a jobb oldali fényszóró környékén kapná el a madarat, a kocsi be is szitál egy kicsit. Ezután pár kanyar után, látványosan elkezdett lassulni, egymás után sorolnak ki mögüle az ellenfelek, egyébként Muller úgy nyilatkozott, hogy miközben kielőzte Norbit valami a szélvédőjére hullott. Sokat hallani arról, hogy mennyire papírvékony a karosszéria, hát ez most látszik, egyébként profi munka volt mindkét pilóta részéről. Gratulálok!