Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BackyardBoxing

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem nekünk jutott ugyan először az eszünkbe, de vessünk tekintetünket ismét jó Kardosként egy igen fontos társadalmi probléma irányába. Itt az ideje hatékonyan enyhíteni a bűnözéssel járó problémákat. Játsszunk el a gondolattal; mekkora haszna származna a társadalomnak,…..
BackyardBoxing 2013.01.03 13:27:18
@newtehen (egyszerű mint a faék - de működik): én a szemet szemért elvet alkalmaznám retorzióként, hogy visszatartsa az embereket a bűnözéstől. Pl egy tolvaj, csaló mindkét karját levágnám, nyelvét kivágnám, hogy még tanácsot se tudjon adni senkinek, aztán kiereszteném, hogy tartsa el magát. egy női erőszakot elkövetőnek pedig levágnám a micsodáját, és kiheréltetném, és annak is levágnám a kezeit is. Azért az sem semmi úgy leélni egy életet. És miért kérdezem én, rólunk gondoskodik valaki ha nincs mit ennünk? vagy öregen fogja valaki fizetni a lakásrezsinket, és a gyógyszereinket? miért kéne gondoskodni egy elítéltről? gondoskodjon magáról.
BackyardBoxing 2013.01.03 13:40:40
@Lord_Valdez: nekem is ez jutott az eszembe, hogy aki ilyet kitalál, az nem tudja mi az a depresszió és pánikbetegség. Nem mintha nem kéne megbüntetni azokat akik bűnt elkövettek, de szerintem ez "embertelen dolog". nem is tudom ha választani lehetne melyiket választanám, a börtönt, vagy az életem végéig lekómáztatott állapotot? ebben nem lehetne igazságosan döntést hozni. kinek mekkora dózist adjanak, és meddig tartson? Ha megjavulna közben, akkor beszüntetnék a kezelést? vagy mi? azért azt gondolom, hogy amit tettek, ahhoz képest kell kiadni az ítéletet is büntetésként, és elrettentő példaként.
BackyardBoxing 2013.01.03 13:52:19
@szita szita péntek: jó a felvetésed, de ekkor meg jönnének a kitalációk, hazugságok, más színben való feltüntetése a történetnek az enyhébb ítélet típus elérése érdekében. Ahogy most is pszichopatának próbálja magát mindenki beállítani, hogy körülményei enyhének számítsanak. így ki mondaná meg megint, hogy ki milyen ítéletet kapjon igazságosan?
Ebben a sorozatban a box technikai részét fogjuk átnézni, a legalapabb dogoktól haladva a bonyolultak felé. Mai első, kedves vendégünk, Freddie Roach, csinos segítőjével a lábmunkát mutatja be ;) Akik nem beszélnek angolul: Freddie bá' arról beszél, hogy a boxban az…..
BackyardBoxing Indulás 2012.03.15 12:26:00
Ez a blog elsősorban a bokszról, az ökölvívásról fog szólni. Nem a profikról, róluk írnak elegen, nem is az amatőrökről, akit érdekel a téma, az megtalál róluk is mindent a interneten.Itt leginkább a gyakorlati dolgokkal szeretnék foglalkozni. Igyekszem minden hasznos…..