Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hufband

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre jobban úgy tűnik, hogy Ördög Nóra lett a magyar kereskedelmi televíziózás Gavrilo Principe, akinek egyetlen mozdulata elindított egy förgeteget a TV2-n és az éppen a kormány baszogatásával elfoglalt RTL Klubon. A Bors megtudta, hogy a viccesen haldokló Tényeket adó csatorna…..
Hufband 2014.07.11 09:47:58
@titok84: Minden megkeresett 100 Ft-ból mehet 40 az államkasszába, a maradék 60-ból kell fizetést adni, ingatlant bérelni, kamerákat bérelni, jogdíjat fizetni...na ha még maradna valami, abból adózni.
A TV2 és a többi tv mindezt 100 Ft-ból teheti
Egyenlő pályák, egyenlő esélyek, én biciklivel megyek
"A változás jó, a változás kell", írja Ördög Nóra blogján, utalva arra, hogy 13 év után otthagyta az RTL Klubot, és a TV2-höz igazol. Mégpedig azért, hogy ne váljon unalmassá, mert ő már kezdte észrevenni magán, hogy kezd unalmas lenni, és új impulzusokra van…..
Az RTL végre mondott valami konkrétumot is, még időben, hiszen a tegnap esti sajtóközleményhez képest 48 órával később már el is kezdi működését új kábelcsatornájuk. A UPC és a DigiTV előfizetőinek egyelőre nincs szerencséje. Az RTL II, az RTL Csoport új…..
Hufband 2012.09.30 07:13:32