Regisztráció Blogot indítok
Adatok
frankysilver

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Könyv Könyv 2012.03.15 14:38:00
A könyv történelmeAz ókori civilizációkban az írásrendszerek feltalálásakor, létrejöttekor szinte mindenre írtak az emberek, agyagra, kőre, fakéregre, stb. Az ilyen feliratok tanulmánya a történelem, jelentős részét képezi. Ezen feliratok tanulmányát epigráfiának…..
Könyv Könyv 2012.03.13 14:28:00
A könyv és elődeinek története az ókorig visszavezethető. Az információ hordozásának kiváló eszközeként, a 20. századig a tudomány és a művészet tárházának őrzése, leginkább a könyv archívumoknak köszönhető. A könyv formáját tekintve a lapok összefűzése útján…..
Szövegírás Szövegírás 2012.03.12 10:40:00
Webes szövegírás esetén, érdemes szem előtt tartani azt a tényt, hogy az internet egy dzsungel, és a webes felhasználók innen próbálnak információt gyűjteni saját maguk számára.Az internetezők igyekeznek olyan gyorsan átfésülni a tartalmakat, amilyen gyorsan csak tudják, hogy…..
Lakberendezés Lakberendezés 2012.03.12 10:10:00
A lakberendezés igen tág fogalom, bár első hallásra az emberek többsége csupán esztétikai változtatásokra gondol az otthonában, holott az ergonómia legalább olyan fontos a lakberendezés során, mint az esztétika.Ebből látható, hogy lakberendezés során az esztétikai kérdést…..
A lakásfelújítás házilag történő kivitelezése napjainkban egyre gyakoribb jelenség, köszönhetően a mai gazdasági helyzetnek, hiszen eljön egy bizonyos időszak, amikor a teendők már nem halogathatóak tovább, mivel vagy nagyon csúnyává, vagy életveszélyesség válnak, ilyen…..