Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lora Kay

5 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Obsession Skót lógófülű macska 2011.07.23 23:15:00
A mutáció csodákra képes.A skót lógófülű macska vadonatúj, ám mégis régi keletű fajta. Régebbi természettudományos leírások ugyanis emlegetnek bizonyos lógó fülű cicákat, amelyeket Kínában "fedeztek fel" a zoológusok.Nem tudni pontosan, hogyan kerültek ezek a…..
Csendesen udvarias.Ez a faj először Amerikában jelent meg. 1981-ben egy hosszú, selymes szőrű, görbefülű kismacskát talált Grace és Joe Ruga kaliforniai otthonuknál. Ezután befogadták és bejegyeztették, mint új macskafaj. Azóta persze jócskán elszaporodott, Amerikában nagyon…..
Mint egy jól nevelt kutya.Ha már ekkora a Japán iránti szeretetem és tiszteletem, nem hagyhatom ki, hogy az elsők közt ne említsem ezt a fajtát, a japán csonkafarkút (japanese bobtail cat).A fajta nagy tiszteletet övez Japánban, hiszen róla mintázták az integető cicát, ami ma már…..
Obsession Birman (burma) macska 2011.07.23 22:18:00
Burmai szent templommacska.Én azt a feltevést hallottam, miszerint az első fajokat Burmából vitték át hajón Franciaországba és így terjedt el Európában. De rengeteg történet van arra, hogyan alakult ki ez a macskafaj. Például van egy történet, miszerint templomban éltek a…..
A tévében egy macskákról szóló műsort néztem, mikor az 'Exotic' nevű macskafajtáról beszéltek. Az adott fajta macska tartói szerepeltek a műsorban és egy Cassandra nevű lányt mutattak, aki barátjával 3 Exotic cicát tartanak otthon. Így alapítottak családot. Nagyon édesek így…..
Valami nagyon erőset szív a koreai 2NE1 lánycsapat stylistja, mert amit a Try to Follow Me-ben művelt, amellett Lady Gaga extrémitásában már majdnem meglátni a szépet. De legalább a koncepciót. Az új 2NE1 klip elsőre elég meredek, igaz, a táncoló és menekülő birodalmi…..
A szerelmesek napjának alkalmából a mu-mo kiadta az idei 10 kedvenc Valentin-napi dalt, amit szívesen küldenének a kedvesnek*. A lista élén végzett Nishino Kana legújabb száma. 西野カナ - DISTANCE  A kishölgy 16 évesen nyert meg egy Miss Phoenix Audition névre hallgató…..
Avagy selling post. ^^ Sajnos pénzhiány miatt muszály lesz megszabadulnom pár dolgomtól, amiket már annyira nem sajnálok eladni. Már ha meg tudok szabadulni. xD Ez a post az eladó dolgoknak lesz fenntartva kifejezetten. Ha valami újdonságot rakok fel, az is ide fog jönni, csak frissítem…..
A Jimusho új üdvöskéi - Nehogy már csak a fiúk örüljenek itt állandóan a fiatalnál fiatalabb, szebbnél szebb énekes lánykáknak! Japánban gondoskodtak arról, hogy a lányok is megkapják a hiányzó kiskorú cukifiú adagjukat. Johnny Kitagawa híres…..