Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hírcsárder

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tovább szigorodik a dohányzás elleni törvény, májustól csak a kijelölt dohányáruboltokban lehet dohányozni reggel nyolc és délután négy között. Egy cigaretta elszívására 3 perc áll majd rendelkezésre, percenként 150 forintért, amelynek az árát a trafikosnál lehet…..
Hírcsárder 2013.07.19 17:09:38
@Lencsés István:
Legyen igazad, ha már nincs. Magyarul az intelligence quotient (IQ): intelligencia kvóciens (vagyis hányados). Ha már rövidíteni akarsz, IK.
Mint ahogy volt társadalmi igény a magyar nemzeti mozgalomra, úgy megjelent az igény a minőségi, tiszta nemzeti elveket és értékeket tükröző melegpornó-filmekre is. Ismertetők a DVD-k hátuljáról. Fehérló, feketeló"Attila az állástalan de tehetséges zeneszerző álmában…..
Hírcsárder 2012.06.17 13:22:41
@The brain: Ha ezzel azt akartad mondani, hogy van humorérzékünk, köszönjük.
Az afrikai gerillavezérről terjedő videó megtekintése után pontosan 7 nap múlva rejtélyes körülmények között életüket vesztik a felhasználók, kivéve ha megosztják azt Tumblr-mikroblogjukon, mert akkor bagolymatricás kerékpárt nyerhetnek ajándékba."Mikor megnéztem a…..
Hírcsárder 2012.03.14 21:49:06
@mkristi88: olvasd el, mit művelnek a Zorbánék, és utána szórakozz a többi poszton!
A miniszterelnök elmondta, hogy már lassan két hónapja vár az asztalnál az IMF-re. Eddig két párnát is kiült és egyre kevesebbet alszik. "Üzenem az IMF-nek, hogy próbáljanak meg két hónapon át egy íróasztalra borulva aludni, ráadásul öltönyben" - panaszkodott Orbán…..