Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bounasieaux

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kis magyar kognitív disszonancia: nem tetszik a nemzetállami agitáció a nemzetállam építőinek. Avagy: így rúgják magukat tökön az etnikai nacionalista Orbán rezsim határon túli hívei. Állítólag annyi történt Párkányban augusztus 18-án, hogy egy diáklány vonatjegyet…..
Bajnai Gordon 30% alatti részvétel mellett kb. 7,5 százalékot szerezve immár egyesíteni kívánja a baloldalt (ha jól emlékszem, ezt a fordulatot használta). Őszintén mondom, bárcsak sikerülne neki. De addig is még azt az apró problémát el kell hárítania, hogy akar-e a baloldal…..
Kigondoltam Visszatekintés 2012 2012.12.27 06:06:00
Így év vége felé boldog-boldogtalan visszatekintő listákat készít, mire érdemes emlékezni 2012-ből. Legjobb lemezek, legnagyobb sportsikerek, bukások és égések, lista mindenről, ami bárkit is érdekelhet, vagy legalábbis kitölthető vele egy cikk helye. Műhelyünk az alapos…..
Kevés gennyesebb dolog van, mint amikor aktív pártpolitikust tüntet ki egy állami szerv. Főleg, ha az állami szerv vezetője a kitüntetett párttársa volt, és főleg ha az Állami Számvevőszék tünteti ki Magyarország 13. legeladósodottabb városának vezetőjét. Domonkos László…..
Bounasieaux 2012.11.13 16:47:35
Vajon van-e kényelmesebb dolog a Fidesznek 2014-ben, mintha az MSZP-vel kell szembeállnia? Van olyan párt Magyarországon amely inkább a szabad médiát választaná a szolgamédia helyet? A Simicska- és a Fidesz-közeli médiabirodalom példája igazolhatná, jó ma pártmédiát csinálni, de…..
Bounasieaux 2012.07.06 20:44:56
@Kürosz: Miért lennének ők vagy az index balos? Liberális szabad gondolkodók. Mondjuk igaz, hogy ez inkább az MSZP-re igaz mint a Fideszre de mi a fenének kell így besorolni őket, ha egyértelműen nem azok? Az indexen (és blogjain) gyakran igazságtalanul IS gyalázzák a baloldalt. Az csak azért lenne, hogy az ilyen naív embereket mint én meggyőzzék, hogy amúgy ők bizony függetlenek?
Bounasieaux 2012.07.06 20:48:23
@peti6: Az hogy honnan jön a pénz és hogy mit mondanak két teljesen külön dolog... Orosz már vagy 2 éve nincs a rádiónál, innen is látszik mennyire tájékozott és mennyire hallgatja. Tessék belehallgatni, mondanak ott bőven rosszat a mai és a múlt MSZP-jéről is, egyedül a Bajnai-kormányt nem éri szinte soha rossz szó, de lássuk be arról az egy évről nehéz is lenne említésre méltó negatívumokat összeszedni. A Népszabadság meg aztán tényleg baromira független, szerintem keveri a Népszavával, a baloldal Magyar Nemzetével.
Andrejgrád Örökké 2004 2012.06.17 14:08:00
Természetesen megérdemelte a Szbornaja a kiesést, ezen nincs mit vitázni. A játékoskeretekre ránézve ebből a csoportból veretlenül illett volna tovább menni, ehhez képest megelőzött minket az a falábú Csehország, amit ugye a nyitómeccsen vertünk hülyére, hogy aztán pár napig…..
Bounasieaux 2012.06.18 00:11:32
@seahawks: a görögök "játékát" utálja mindenki, aki amúgy a focit szereti. Ha elolvasod mégegyszer nem a görög népre vonatkozott a kijelentés. Te viszont konkrétan a cikk íróját szarházi pöcsözted le amiért a minimum lenne egy örökös bann. Fogd már vissza magadat...
 Bár nem vagyunk híportál de ezt a sajtóközleményt vágatlanul le kell közölnünk:Manifesztum Magyarország Államfője védelmében     Budapest, 2012. április 1., vasárnap (OS) - Mi, az alábbi nemzeti elkötelezettségű társadalmi szervezetek tagjai…..
Bounasieaux 2012.04.01 20:59:24