Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trasamund

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   "A szerző szája íze szerint válogatott adatok, hiányos szakirodalmi feldolgozottság, manipulált tárgyévek, az olvasó véleményét befolyásoló, tárgyhoz nem tartozó kommentárok, és összességében lusta és rossz tudományos tevékenység jellemzi a munkát. Az, hogy a kötet magyar és német kiadása…..
        Magyarország nem szereti a zsidókat. Sohasem szerette. Átlagosan nem szereti persze, mert országok nem tudnak szeretni vagy gyűlölni, népeket, alkoholt, pacalt, nőverést. Nagyátlagban Magyarország sohasem szerette a zsidókat. Másokat sem, tótocskákat, románokat, aki éppen jött. Még saját…..
Mandiner blog Így tüntettek ti 2015.01.02 15:31:00
A 2015 első napjaiban folytatódó tüntetésbajnokság újabb fordulója alkalmából az eddigi tapasztalatok alapján a következő javaslatokat teszem a szónoklatokra. Az egyik beszéljen arról, hogy kéne egy igazi baloldali párt. A másik arról, hogy kéne egy igazi jobboldali párt. Az…..
      Nem, nincs ekezetem. Most jutott eszembe a dolog, es azonnal meg akarom irni.     A Heti Valasz homofob lap, a gusztustalanabbik fajtabol. Mar irtunk a dolgaikrol.    "Tizenkét éves lányoknak engedélyeznék az abortuszt szülői belegyezés nélkül, kötelezővé tennék a…..
trasamund 2014.02.28 13:24:20
@labrabbit:

De tényleg, mit jelent az,hogy homofób? Lehet, hogy nem is nagyon érti senki aki ezzel ekéz?
trasamund 2014.02.28 15:11:33
@labrabbit:

Hát szerintem ezak a szavak sehol nem találhatók benne. Kicsit önkényes kiterjesztésnek tűnik,amit írsz. A szóhasználat maga meg komolytalanul pontatlan körvonalú.
De végülis miért ne!? Nácik is ezt csinálták, miért épp ma lenne ez másképp, és miért ne épp itt.
trasamund 2014.02.28 16:11:07
@labrabbit:

Mármint a 'homofób'ban. Nekem az a bajom, hogy olyan szavakat használnak egyesek, aminek vagy semmi értelme, vagy épp nem tudják,hogy mi, vagy nem is akarják tudni. De ez így értelmetlen. De cimkézni meg "hősködni",na arra nagyon jó.
       Orbán Viktor tudományos intézetének Orbán Viktor által személyesen kinevezett vezetője, Szakály Sándor (az MTA doktora) szerint a zsidók Kámenyec-Podolszkba deportálása csak idegenrendészeti eljárás volt.        (ha én most elkezdek…..
trasamund 2014.01.19 21:26:38
@Wolff:
Azért, a felkészültségi szintet hamar le lehet mérni :-).
trasamund 2014.01.19 22:57:35
@Wolff:
Kedves ez a militarista gondolkodás. Kösd össze a vh-t a devizahitellel, bálnát a málnával...Megelőzi a fáról leszállás pillanatát de van benne valami.....igazi, ősi. Olyan autentikusan húsevő.

@jotunder:
Ezt sokmindennek lehet nézni, görénynek sztem nem. Persze, ha az elejétől annak akarjuk, na akkor igen.
    Az Örülünk Vincent blog birtokába került a rövidesen bevezetésre kerülő  "Örökségünk. Kultúránk és közéletünk fundámentuma" nevezetű tantárgy kerettanterve. Ennek egyes részleteit szeretnénk megosztani Olvasóinkkal.   .... A kerettanterv 5-6.…..
trasamund 2013.01.08 15:48:55
@Dr.Zomboss:
Hát ha azokból kiolvastad, akkor te tényleg nagyon sokat tudsz. Mellesleg nem írtam "szar"-t , csak bénát, van közte különbség. Az előbbit nagyon ritkán használom, az utóbbi pedig valóban vmi esetlen, túlreagált, izzadságszagú monomániás erőlködést jelentene különösebb relevancia nélkül. De látom igaz fundamentalistával kommentelgetek itt, úgyhogy ha nem haragszol hagylak is tovább a jól felépített világodban, nem sok mindennek maradt ott már hely.
trasamund 2013.01.08 14:32:00
@Dr.Zomboss:
Szerencsétlen. Nem tudom hol szerepel a posztban a "kedvenc pártom", de úgy látom te nálam is jobban tudod, hogy van és melyik és hol szerepel.
Amúgy meg nem hiszem, hogy mindent indokolni kellene, létezik olyan, hogy arányérzék, nem csak a parkolásnál, és úgy láttam ezt elég ormótlanra sikerült kimérni, aztán pont. Nem biztos, hogy írni kell akkor ha épp semmi értelmes nincs a fejünkben.
Én kérek bocsánatot.
Mert a tandíj nem tandíj – hanem költségtérítés; a forráskivonás nem forráskivonás – hanem átstrukturálás; sztrájk nem sztrájk – hanem nemsztrájk.A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) oktatói a nemsztrájk módszerével kívánják jelezni, hogy az utcai politizálás…..
Azon a svájci egyetemen, ahol jelenleg vagyok, névleges a tandíj, egyáltalán nincs felvételi, és rengeteg külföldi diák van. Európa egyik legjobb felsőoktatási intézményéről van szó, az elnyert európai grantokat tekintve a legjobb ötben van. Az egyetem állami támogatása…..
A hír: "Bátyai Edina helyére Kelemen Csaba színművésznek, az egri Agria Játékok Közhasznú Nonprofit Kft. igazgatója kinevezését javasolják, aki ezentúl Sasvári Sándor mint művészeti vezető segítségével irányítaná az intézményeket. "A leendő igazgató tervei szerdán…..
Miután elolvastam az eheti Magyar Narancs szerkesztőségi cikkét, mely szerint nem, Jeszenszky nem síkhülye, hanem hiteles képviselője a magyar kormány fajvédelmi tendenciáinak, úgy döntöttem, hogy 1. leöntöm kávéval a Narancsot, hátha felébrednek;  2. írok a Vincentre, mert…..
trasamund 2012.11.04 00:08:57
@vazzup:
Várjuk szamuely et., hogy fegyveres brigádokkal razziázz, keresve a föld alól is az ellenséget, a rejtőzködő urambátyámnácit. Ugye nem baj ha ma már nem mindenki lelkesedik azért amit ide festettél. Kicsit náci, fajvédő szöveg. Hess a szalonból, az udvaron okádj!
trasamund 2012.11.04 00:31:07
@vazzup:
Kicsit lassabban barátom. Szamuely csak a dzsentrizés kapcsán jutott eszembe, nem kommunistáztalak, ha kedvem lett volna biztos leírom. De hogy ez nem megy így, meg nem is stílus az biztos. Sőt ebből ítélve az is, hogy ápolóra szorulsz az is. Nem vagy egyedül, ahogy látom...
trasamund 2012.11.04 11:22:06
@vazzup:

Pedig sajnos sokan kezdték már így, ahogy te. Először egy kis dzsentrizés-nácizás-fasistázás, aztán valahogy mássá fajult. Nem tudom miért húzod elő azokat az unott paneleket, hogy mindenki aki veled vitában áll az fekete-fehér, hogy téged lekommiinistáztak, meg a jóégtudja senkit sem érdeklő származásod, biztos, te tudod, de pont engem nem érdekel. Csak, annyit gondoltam, hátha rávezetlek,hogy a panelekből, amiket már kívülről ismer lassan minden óvodás is, nyugodtan kiléphetsz, légy egy kicsit izgalmas intellektuálisan is, ne támadj előítéletesen semmilyen csoportot, a ma mégoly megfoghatatlan dzsentrit sem, ne próbálj mindenkiben xy-t vagy épp Jeszenszkyt látni, csupán azért mert egy olyan posztra reagálsz ahol a tisztelt szerzőnő ugyanezen ormótlanságok egy részét szintén elkövette.
  Kedves Fiatal Baloldali és/vagy Liberális Barátaink!   Először is, csak a jegyzőkönyv kedvéért, hadd említsük meg, hogy mind a baloldaliság, mind a liberalizmus (nevezzétek akár millásságnak, akár elempésségnek, 4k!-sságnak, akárminek – minket  nem vertek…..
trasamund 2012.03.23 18:47:49
@eastern sugar:

Azért valljuk be olyan nincs, hogy patikamérlegezünk állandóan, ha egyet erre, akkor azonnyomban kell egyet arra is, mert másképp az úgy nem polcor. Olyan ez mint lerobbant londoni szállodában a kétoldali C/H csap: hogy meg ne égesd a kezed állandóan a hideg-meleg közt rázod??Ez ovis korreográfia lenne, a jólművelt és kurvasznob értelmiségi 1. lecke.
Meg azt is el tudom képzelni, már csak magamról is, hogy unok vmit már nagyon, és akkor csakúgy fülbesúgom. Felesleges folyton lábjegyzetelni és nade ottisozni. Ez erről szólt. Külön műfaj. Egyébként kitűnő tartalommal.