Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brobert70

21 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
RobiKepek első 2020.04.21 10:09:06
Miért ?..
Még 2020 január 14-én egy "utolsó" frissítést kiadott a Microsoft, és ebben egy durva rendszerhibát még kijavítanak . Brian Krebs kiberbiztonsági szakértő erről szóló jelentésében az áll, hogy a crypt32.dll rendszerfájlt érinti a bug, és ha egy támadó ezt kihasználja, el tudja hitetni a célba vett…..
Windows 7, Windows Server 2008 R2 és a Windows Server 2008-as kiadásokhoz már letölthető a frissítés a Microsoft Security Update Guide-on keresztül, ( https://portal.msrc.microsoft.com/en-US/security-guidance/advisory/CVE-2019-0708 ) Windows XP és a Windows 2003 esetében  a KB4500705 letöltése…..
Az eredeti gépen itt van amit keresel: Windows Windows 7 & Vista     drive:\user\AppData\Local\Microsoft\Outlook\ Microsoft Windows XP     drive:\Documents and Settings\user\Application Data\Microsoft\Outlook\ a fájl neve a profilnév.nk2 na ezt másold át az új…..
Beállít van beiktatás vezetőhajcsárok , kérem, várjon egy pillanatot. ..
Mohó Hiénák, figyelem, a Michelintől származó ajándékaink megváltoztatják az életedet. Például, aki eddig nem viselt baseball-sapkát, az mostantól igen. Akinek eddig nem volt egérpadja, annak lesz. Akinek eddig csak akkor tűnt el a jég a szélvédőjéről, amikor leolvadt, annak…..
brobert70 2013.12.23 12:24:46
Rettenetesen rettenetes...
brobert70 2013.04.09 15:55:19
@Messidor:
Hidd el most is jó csajok ;)
Ismerem őket...
XP: CONTROL USERPASSWORDS2 win7: netplwiz..
b-blog internetidő erőltetése 2012.11.07 14:19:58
1. NET TIME /SETSNTP:NTP1.FAU.DE 2. NET STOP W32TIME 3. NET START W32TIME..
1. RUN -> CMD 2. AT óó:pp /interactive "cmd.exe" 3. ha bejött az új CMD abalk, task managerrel kilőni az EXPLORER-t 4. a CDM ablakba: EXPLORER és enter..
http://broadband.mpi-sws.org/transparency/glasnost.php..
Belsőség Titánok harca 2011.12.01 18:05:00
A világmindenség egyik fontos kérdésére kapunk választ ebben a pár másodperces videóban. Egyik oldalon a Bugatti Veyron, hivatalosan 1001 lóerős, 1250 Nm, összkerekes és 1890 kilós. A másikon a Koenigsegg CCXR, 1018 lóerővel, 1060 newtonméterrel, hátsókerék-hajtással és 1280…..
brobert70 2011.12.01 19:55:54
A múlt héten végre megismertük az Android 4.0 újdonságait, valamit a Google új referenciakészülékét, a Galaxy Nexus-t. A kamerát illetően megtudtuk, hogy 5 megapixeles, és Full HD felbontású felvételek készítésére képes. Ez szuperül hangzik, na de hogy néz ki? Volt olyan…..
brobert70 2011.10.24 13:34:50
  Egy férfi életében kell egy Zsiguli. Pont. Aki már a ballagásra kap egy új Hondát, nyugodtan lapozzon – lehet Zsiguli nélkül élni, de súlyos mulasztás volna. Vélemények azonos című írásunkról...
brobert70 2010.01.13 09:19:06
Jó cikk és olvasás közben pipálgattam is, hogy így 39 évesen már majdnem teljes életet éltem ezek szerint... most már nyugodtabban halok meg :)
ami megvolt:
1-Zsiguli: Polski Fiat 125 ("nagypók")
egy hulladék szétrohadó kasztniban olyan szenvedély nincs még egy! Csodájára járt mindenki, hogy hármasba váltva IS megnyikkantottam a gumikat! (sajnos később egyszerűen széthullott szegény)
2-Hot Hatch: Fiat Ritmo 125TC Abarth
ez volt életem legdurvább gépe. nem a legerősebb, nem a leggyorsabb, hanem a legdurvább. padlógázra két kézzel kellett markolni a tuning kormányt, mert ki akarta tépni a kezemből! Sajnos majdnem ugyanúgy végezte mint a nagypók :(
3-BMW: na ez még nem volt, de majd bepótolom!
4-A V8-as nagyvas és
5-A kupé: Pontiac Fiero GT 2.8 V6:
valahol mind a kettő értelmetlenségét ötvözi, -és tudom, tudom, olvastam a cikket- de én imádtam. aztán mégis elcseréltem, hogy kamu-ferrari legyen belőle (apró szépséghiba, hogy a cserébe kapott Mazda626 meg svájci lopott autó volt, de egy másik történet)
a másik kupém egy kétkilincses Opel Ascona "B" 1.6 automata volt, azt imádtam, pedig lassú volt és lehetetlenül leültetve és metál-lilára (!) fényezve és fóliázva, mégis ezt a kocsit venném meg újra és hoznám rendbe a leginkább az összes régi kocsim közül...
ja és volt egy 2.0-ás Mantám is, azt is szerettem, de ez egy hosszú történet lenne, ugorjunk...
6-A kabrió: Ford Mustang Convertible: nem saját volt, csak béreltem, és Las Vegasban, ahol a leginkább kiderül mennyire értelmetlen nyáron kabriózni: miközben a fejed tetején tojást lehet sütni, a lábadra pedig nyomatod az 5 fokos klímát, még mosolyogj és tegyél úgy, mint az élet császára :))
7-Régi Swift: saját még nem volt, de rokonságban természetesen igen, és tök igaz minden szavad Robi!
8-Egy amorf csodabogár: Citroen GSA Break 1.3
ennél amorfabb autóm se volt, plusz a motorja léghűtéses boxer! légrugózás + boxer hang ?!? állati érdekes gép volt, mégis könnyű szívvel adtam el, mert nem szeretem a kombikat...
Miután kiderült, hogy a Nissant hiába keressük, nem állítanak ki a frankfurti szalonon, hirtelen sok szabadidőnk lett, így a második nap végén. Meg frissek is voltunk, mint a most facsart narancslé, ezért úgy döntöttünk Papptibivel, hogy ránk fér egy kis lazítás. Célba vettük…..
w Szellem a gépben 2009.07.21 06:00:00
A hit hegyeket mozgat, és ha a hegy éppen a hit útjában áll, akkor annál rosszabb a hegynek. Nem a kereszténységről van szó, azon túl vagyunk. A hitet sokkal szélesebb értelemben értjük, ősibb, atavisztikus, elemi hiedelemről van szó, név szerint a kísértetről. A hazajáró…..
Dave alábbi kis sztorijában arra próbál rávilágítani, hogy ha be akarja tartani a sebességkorlátozást egy adott helyen, az könnyen veszélyes is lehet, ha pedig megszegi a szabályt, akkor azt biztosan szankcionálják. Mit gondoltok, mit lehet tenni ilyen esetben, illetve hova lehet…..
 Egyáltalán nem tisztelt Piti Tolvaj Úr! Mélyen meglepett, amit ma virradóra az autómmal művelt. Eléggé sajnálatosnak tartom az esetet, így hát megragadtam a billentyűzetet, hogy felhívjam figyelmét néhány "apróságra".1. Ha én sem dohányzom az autómban,…..
Ha celeronról váltassz P4/HT-s procira, akkor nem árt a következőket is meglépni (ugyanis a multiprocesszoros kernel magától nem pattan az XP-re...) előfeltételek: SP2 legyen már telepítve, az alaplap ACPI-s legyen a c:\windows\servicepackfiles\  alól másold át a…..
b-blog Tűzfalak tesztje 2008.05.22 15:25:00
A "Milyen tűzfalat ajánlanál?" kérdésre a válasz: Matousec Firewall Challenge Product Product score Level reached Protection level Recommendation Report…..
Az XP sebessége sok esetben azért nem megfelelő, mert rengeteg olyan szolgáltatás (service) fut a háttérben, amelyekre esetleg nincs is szükségünk. <A href="http://ad.adverticum.net/click.prm?zona=42393" target="_top"> <IMG…..
akinek van lehetősége (minimum XP-t használ) és szeretne atomórához szinkronizáltatni a gépe óráját, az tegye a következőt:- dupla klikk az órán (a jobb alsó sarokban)- klikk az internet idő (internet time) fülecskén- atom óra szerverhez (lecserélve a time.windows.com -ot) ird…..