Regisztráció Blogot indítok
Adatok
highestwing

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őszinte leszek. Összeszorított foggal és félig meddig behunyt szemmel sandítottam rá a Christian Dior Haute Couture bemutató képeire. Féltem attól, hogy mit sikerült összehoznia a Bill Gaytten által vezetett dizájner csapatnak. A pozitív csalódás mindig jó érzés, hát még most.…..
Bocsánatot kérek RENGETEG olvasómtól akik most is reszketve ülnek a monitor előtt, de ledöntött zsiráflábaimról a nátha, így kéytelen voltam parlagon hagyni az írást egy ideig. Viszont, többé-kevésbé egészségesen újra osztom az észt. tessék örülni...
Ma volt a napja, hogy megtaláltam régi fényképalbumainkat ahol többek között nyaralások, csaláádi ünnepségek, óvodai ballagások, anyák napja, karácsony, és még sok-sok ilyen happening fotója található. Sírva röhögtem az összes képen amin rajta vagyok, lévén régebben…..
Az elmúlt években sokszor bizonyítottam már milyen ügyes, okos, önálló és talpignő leszek, ha átlépem a felnőttségi határt, azonban leendő férjemet egy konyhatündérrel fogom biztosan megajándékozni. Immáron öt éve mozgok a konyhában mint bennfentes tudósító, és mióta…..
Nevezzük nevén a gyereket: bölcsész vagyok. Mégpedig egy büszke példánya fajomnak, a fizika nevű rémséggel ne is jöjjön senki, hát még a kémiával/biosszal (egykutya) mert engem ezek 1. nem érdekelnek, 2. halálosan unalmasak. Fogalmam nincs, hogy hogyan bírnak emberek egészséges…..
hatalmas lépésem az önmegvalósításhoz; elindítottam a blogomat. itt fogom traktálni a világot történeteimmel, mindennel ami velem történik. :)..