Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zarate

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most már bátran kijelenthetjük azt, amit a magyar sajtó nagy többsége - előttünk ismeretlen forrásokra hivatkozva - hónapok óta harsog a képünkbe: igen, vége a sztrájknak, az írók mehetnek írni, a producerek szedhetik össze a stábokat, hívhatják vissza a Balin nyaraló…..
zarate 2008.02.11 10:43:56
A Fotelpatkányok holnapi adásának vendége Stohl András lesz, akivel majd Bruti kollégával közösen beszélgetünk egy kicsit telefonon keresztül a Tűzvonalban című magyar sorozatról, a szerepéről, a balesetről, meg úgy általában mindenről, ami nem a Blikk profiljába vág.…..
Mint ahogy arról index anyánk is beszámolt, hétfőtől indul a TV6, a Viasat elsősorban férfiaknak szánt, új testvéradója, sportközvetítésekkel, sorozatokkal, éjjel meg csöcsökkel, hogy az erotikának is adjunk. Minket ez utóbbi annyira nem izgat, de az újdonságok között Hámori…..
Kérem szépen, az év utolsó Fotelpatkány-adása következik ma este hatkor, benne az év izéivel, amit holnaptól itt, a comment:com hasábjain is megválaszthatnak a nyájas olvasók. A műsornak lesz egy vendége is, akit majd telefonon zaklatunk a sorozatokkal kapcsolatban, de a nevét nem…..
Annyira szar érzés megint egy olyan műsort rugdosni, amit az ember amúgy kurva szívesen nézne, de mit tehetünk, ha egyszer Ákosnak megint sikerült úgy mellényúlnia Swungban, hogy ihaj? Van ez a műsor, ami egy talkshow-betelefonálós megmondós izé zabigyereke, amiben tulajdonképpen…..
Emlegettük, megírtuk, legyintéssel elintéztük, most meg észbekapunk: ma van október utolsó napja, azaz az írók kollektív szerződése ma jár le, és bekövetkezhet a tévés Armaggedon. Milyen következménnyel jár vajon az írók sztrájkja a mezei júzerre (tévénézőre) kivetítve?…..
comment:com Hírek kávé mellé 2007.10.31 08:47:47
Hugh Laurie kezd belefáradni a House forgatásába, és enyhe depresszióval kezelik. Itt egy interjú vele. Nem túl meglepő bejelentést tett az ABC: berendeli a Samantha Who? című sitcomot egy teljes évadra. Azért nem kel csodálkozni rajta mert Christina Applegate új sorozata…..
zarate 2007.10.31 13:51:49