Regisztráció Blogot indítok
Adatok
havesomefun

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki nem olvas blogokat, és főleg nem kommentel, annak sejtelme sincs arról, micsoda vadászterület ez a szféra. Mert egy-egy bloghoz kapcsolódóan összeverődhet olyan jó társaság, amelynek tagjai előbb-utóbb elkezdik ismerni egymást, csipkelődés, flörtölés alakul ki. No, és…..
havesomefun 2012.09.18 10:09:30
@suzildi: nem mondod! :DDD ezt értem, de mégsem értem. De lehet csak azért nem, mert nekem nagyon szükségem van a személyes jelenlétre.
havesomefun 2012.09.18 10:28:38
@sztrugackij: oké, elhiszem. A környezetemben ebben a témában tapasztaltabbak azonban eddig még nem számoltak be az "áttörésről". Írásban minden fantasztikus aztán jön a fekete leves...

Ettől függetlenül biztos, h így is lehetséges.
havesomefun 2012.09.18 11:50:54
@dr. mesterseges szinezek: Ez is igaz, de "blogtalanságban" már legalább a külső adottságokkal tisztában vagy. És itt nem csak a "szépségre" gondolok, hanem viselkedésre, stílusra, illatokra, szemkontaktus stb-stb.
A fizikai vonzalom az fizikális szinten jelenik meg nem a monitor előtt ülve.
A szabad véleménynyilvánítás és gyülekezési jog demokratikus hazánk Alaptörvényének egyik legüdvözítőbb vívmánya. Nagyon örülök, hogy minden honfitársamra kiterjed, de pont nagyszerűsége miatt nem túl elegáns visszaéljél eme csodálatossággal. Nézzük meg, milyen…..
havesomefun 2012.09.18 10:11:20