Regisztráció Blogot indítok
Adatok
randomdude4555

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis A beteg csak egy munkadarab 2012.05.15 08:32:00
Tisztelt Praxis! Mélységesen együtt érzek a levél írójával, sajnos a helyzet nem sokat változott ami az egészségügyet illeti.. Én 1976-ban a szülésemben majdnem belehaltam. Gyermekágyi láz, pontosabban bennem hagytak egy kis placentát. Egy hétig hagytak lázasan, míg be nem…..
A piros sokak szerint a zöld egy árnyalata. Kétféle gyökér van: az egyik nem veszi észre a piros lámpát, a másik meg leszarja. Itt nem csak azokról a vagány robogósokról, biciklisekről, autósokról beszélek, akik nem várják meg, amíg zöld lesz, és elindulnak előbb, mert úgy…..
Vagy az Ampera drága, vagy a benzin túl olcsó, nem tudom. De nem kizárt, hogy hamarosan röhöghet a markába, aki megveszi. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Robogó Lopott vagy nem? 2012.03.16 09:32:00
Darázsgarázs Tibi barátom néha vesz robogót magának robogóbuziságból, vagy aljas nepperkedési célzattal, hogy szépen kipofozva túladjon rajta. Mindig lehet nála venni valamit, de általában nem az alsó árkategóriából és nem az első minőségből - kínosan ügyel a hírnevére.…..
randomdude4555 2012.03.18 08:07:14
@Lallyy:
Szerintem nem tudom, ezért is kérdeztem.

Szerintem gyertyanyíláson keresztül max. a henger + égéstér térfogatát lehet megmérni, de külön a hengert nem. Az meg, hogy az össz térfogatból mennyi a henger és mennyi az égéstér, azt nem tudhatod. Rohadtul nem mindegy, hogy ha az össz térfogat ex-has 65 cm3, akkor abból 49 vagy 51 cm3 a henger. Előbbi smkp, utóbbi rendszámköteles motor...