Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lunatic241

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár blogunkat alapvetően a munkaundor önfeledt élvezetének szenteljük,  és távol áll tőlünk a politizálás, azért - sokoldalúságunkról tanúságot téve - bizony akadt már rá korábban is alkalom, hogy kitekintettünk a politika világába. Így például méltattuk Obamát,…..
lunatic241 2012.03.29 13:00:26
@Öltönyösrabszolga: Na, te barom! Mielőtt még elélveznél attól, hogy mennyire okos vagy, tájékoztatlak, hogy az egy adottság, hogy "képes vagy lehetetlen helyzetekből is IQ-ból nyerni". Szóval k*rvára nincs mire nagyra lenni. A többi ember sem tehet róla, hogy nem született ilyennek. De azzal a b*szott nagy IQ-dal ezt azért talán magadtól is látnod kellett volna.

És akkor ezek után ugye úgy gondolod, hogy akinek nincs ilyen képessége, az lapátolja a sz*rt, te meg vígan élvezd a kényelmes életet? Remélem, egyszer majd téged is jól megk*r az élet...
lunatic241 2012.03.29 13:54:43
@Öltönyösrabszolga: A hangnem nem tetszett. Én se szénlapátolásból élek meg, de nem bírom, amikor lenéznek valakit aki pl. abból él. Még akkor se, ha nincs esze a szénlapátolásnál többhöz.
Szerintem meg kell nézni és beszélni kell róla.Majd húsz éve dolgozom és foglalkozom cigányokkal. Évek óta gondolkozom rajta, hogy meg kéne írni azt amit erről tudok, de sosem volt elég erőm hozzá, mert mindig amikor nekigyürkőztem eszembe jutott, hogy micsoda barmokkal kéne…..
lunatic241 2012.03.22 10:52:15
@rockjano:

Örülök, hogy nagyjából egy véleményen vagyunk, de nekem pont az a cigány értelmiségi nem tetszett. Szerintem a cigányság problémáit nem úgy kellene megoldani, hogy ilyenné neveljük őket, jobb szeretném ha megmaradna a sajátos kultúrájuk, de azzal együtt tisztességesen élnének.

Az a bizonyos cigány értelmiségi nekem a cigányságtól teljesen elszakadt, kultúráját elhagyott embernek tűnik. Jóindulatú persze, ez nem vitás, de szerintem ne ő legyen a példakép a cigányok számára.

Ugyanúgy, ahogy jobban szeretném, ha a magyar emberek kultúrája is megmaradna, bár ez - nagyon szomorú -, de mintha lassan teljesen eltűnne.
lunatic241 2012.03.22 10:57:46
@phaszfej:

Bazd meg, te meg próbáld már meg nem lenézni a másikat, ha nem értesz vele egyet. Anélkül is elmondhatod a véleményed, és szerintem jobban elgondolkodik rajta a másik, mintha lebuziznád-lebutáznád. Ne legyél az, ami a nickneved!
lunatic241 2012.03.22 11:32:03
@sofalwy: Nekem nem tűnt cigányellenesnek a film. De attól még egy ostoba propagandafilm szerintem.