Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabx

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár többen egyetértettek Gab legutóbbi felháborodásával, kapott azért hideget-meleget is. Ugyanakkor én sem tudom elfogadni azt a "jó szokást", hogy útépítéseknél az egyébként akkor még indokolt sebességkorlátozást a tevékenység befejeztével "kint felejtik". Azzal…..
Gabx 2012.08.18 22:33:00
@Stohl András: Tanulj meg olvasni hugyagyú! Betartottam a szabályt, és mivel 10ből én voltam az egyetlen, majdnem összetörtek. De tudod mit... te továbbra se gondolkodj csak tedd azt amit mondanak neked és legyél boldog rabszolga, faszkalap!
autózz! Túl a sövényen 2012.08.06 17:04:47
Én alapvetően nem vagyok ellene a normálisan, nem sunyi módon végzett sebességmérésnek, aminek az a célja, hogy kiszűrje azokat, akik veszélyesen gyorshajtanak. A következő, aláírás nélkül érkezett fotóhoz viszont sok kommentárt nem fűznék, vonjátok le ti a…..
Gabx 2012.08.07 00:31:37
@Frank99: :DD
Gabx 2012.08.07 00:33:53
@hoppáhoppá: Fogalmad sincs mennyire figyelek rá manapság hogy ne kelljen 30ezreket fizetnem. Elég volt kétszer. Mindkettő annyira indokolt volt, hogy faluból kifele jövet elhagyva az utolsó házat már felgyorsultam 70-re a település vége tábla előtt. Valóban gecire veszélyes területek voltak!
Gabx 2012.08.07 00:43:02
@hoppáhoppá: De mondok egy sokkal jobb példát. Tegnap megyünk Kőbányai úton kifelé. Könyves Kálmán körútat elhagyva végig 60-as tábla. Kismartoni úti LÁMPÁS KERESZTEZŐDÉS előtt a 60-as után a rögtön egy 30-as tábla, egy kb. 30 méteres szakaszra (buszmegálló), majd újra 60. Észrevettem a táblát, le is fékeztem 60-ról 30-ra. A mögöttem jövőnek nyikorogtak a gumijai, párom meg nézett értetlenül hogy miafaszt csinálok? Mondom 30-as tábla, de mire kimondtam már ott is volt újra a 60-as tábla, visszaváltok és gyorsulok. Párom les, akkor most hova gyorsulsz? Mondom már 60 van. Csak lesett mint a moziban, hogy ez most komoly, hogy erre a 30 méterre kitették a 30-ast? Mondom szerinted miafaszért szídom mostanában folyjon a buzi pénzbehajtókat??? Ha szabálykövető akarok lenni akkor majdnem seggencsókolnak, és elégetek egy valag üzemanyagot.

És ha a sok szabálykövető faszhuszár megint elkezdi nekem hogy márpedig a kereszteződés és a buszmegálló miatt indokolt a 30, akkor minden kibaszott buszmegálló és kereszteződés előtt fékezzen le 30-ra!!! Aki pedig ezt nem teszi meg az befoghatja a pofáját!!!
Néhány hete már téma volt, hogy útépítések befejeztével egész hosszú szakaszokon nem távolítják el rögtön a sebességkorlátozó táblákat, és ez jó terep lehet a rendőröknek pénzszedésre. Ezúttal Gab. kissé ingerült (azt hiszem, jogosan) levele landolt nálunk, mivel…..
Gabx 2012.08.03 12:36:22
@Stohl András: Hogy te mekkora egy ostoba tahó paraszt vagy barátom! Szó nincs róla hogy mindenhol 150-el akarnék menni, városban is tartom az 50-55-öt, országúton is a 90-100-at! De azt nagyon nem szeretnem ha szopatni akarnak! De amekkora tuskó gyökér vagy te faszparaszt ezt úgysem fogod tudni felfogni azzal a csökevényes kis agyaddal!!!
Gabx 2012.08.03 12:47:23
@Karipapa01: Látom "felfogtad" a lényeget!
autózz! Potenciális gyilkosok? 2012.06.21 07:26:00
Nemcsak közlekedési jellegű probléma, amiről Csaba is ír. Sajnos általánosságba véve jellemző a viselkedés, hogy lustaságból vagy csak úgy; egyesek semmibe veszik mások munkáját, illetve azt, hogy bizonyos korlátozásoknak tényleg oka lehet. Nem is értem, hogy nem világos…..
Gabx 2012.06.21 09:15:18
@ex-dr. vuk: Lehet hogy a Holland kerékpárosoknak több eszük van mint az itthoniaknak...

- Mikor egy szűk egyirányú utcába szemből lendületből bekanyarodik az idiótája, satuznom kell hogy ne a motorházamon kössön ki, és még ő van felháborodva mikor rádudálok???
- Vagy mikor lépek ki a lépcsőházból a kutyáimmal, és a gyökér a járdán száguldozik és elüti a kutyámat?
- Mikor egy olyan széles egyirányú utcában mint a XIII. ker. Hegedűs Gyula utca, ahol a két oldalon parkoló autók között még 2 autó elfér egymás mellett az úttesten, de a drága kerékpáros az úttest mértani közepén korzózik úgy hogy nem tudok elmenni mellette, és megint csak ő van felháborodva hogy némi mögötte haladás után várva hogy kicsit kijjebb húzódjon de nem, rápöccintek a dudával, és megint csak ő van felháborodva.
- Margit híd, ami amúgy is elég szűk, de használhatják a járdát és az útteste is, rendben, de legalább tekerjen ha már az útteste használja. Számtalanszor láttam hogy a buszt tartotta fel a hídról lefelé haladva, mert nemcsakhogy nem tekerte az a nyavalyás drótszamarat az úttesten, de még fékezett is. Szinte mintha szándékosan csak azt akarná demonstrálni hogy ezt márpedig ő megteheti!
Hát hogy elég konkrét legyek, a jó édes anyjukat!!!

És most csak néhány példát soroltam fel a több 100ból amivel találkoztam és túlzás nélkül!
Gabx 2012.06.21 10:27:29
@ex-dr. vuk: "Tenyleg lejton lefele fekezett? juj. ha meg ment volna ezerrel akkor meg az a baj, hogy "esz nelkul szaguldozik".. kerhetnek nemi objektiv megitelest, csak egyszer, csak veletlenul?... "

- Pont te ne beszélj objektivitásról... Úgy látom nem tudod felfogni a másik fél érveléseit, csakis kerékpáros szemszögből vagy képes beszélni. Én viszont írtam hogy rendszeresen közlekedem bringával is. Nekem pont te tűnsz szubjektívnek.
Viszont azt nem értem hogy te mi az Istent keresel egy autós fórumon? Vagy csak Trollkodni jársz ide?

És ne keverd a szezont a fazonnal. Nem azzal a járdán való tekeréssel van a problémám ahol kerékpársávot festettek a járdára. Ott egyértelmű számomra gyalogosként is hogy ott bringásokra kell számítanom. Engem ott bosszant a járdán tekerés ahol az úttesten szabad csak tekerni. És tapasztalom, hogy az autósok igenis sokkal jobban figyelnek már a bringásokra mint 10-20 évvel ezelőtt.
Gabx 2012.06.21 12:12:05
@ex-dr. vuk: Annyiszor megfogadtam már hogy nem vitatkozom az ilyen korlátolt "öntudatos" faszfejekkel mint te, de mindig eldurrantjátok az agyam!!!

Mi a fasztól függene össze a járda, és a járdára festett kerékpárút??? Az egyiken tekerhet kerékpáros, a másikon nem.

És az hogy szabad ott az úttesten tekerni az nem jogosít fel rá hogy indokolatlanul feltarts mindenkit aki mögötted jön. Azért mert te egy öntelt faszkalap vagy azért szopjon mindenki más??? Imádom hogy a jogaival mindenki olyan kurvára tisztában van, csak a szabályokkal nem.

és itt ki is szálltam mert te olyan kibaszott "objektív" vagy mint egy közlekedési lámpa!
Nincs azzal baj, ha valaki sportosan vezet, mint teszi és vallja ezt Gab is, bizonyos határok között szerintem is belefér. De ez utóbbi ilyenkor a legfontosabb, tudni kell, hol van az igazi határ. Mert mások veszélyeztetése már túl van ezen és valahol átérzem a posztíró indulatát.…..
Gabx 2012.03.08 13:40:16
@Jimbo75: ha neked a 120 már tényleg életveszélyes sebesség, fel ne hajts az autópályára gyökérkefe!
Gabx 2012.03.08 13:43:24
@sapka: Senki és semmi nem sérült!

századjára mondom, nem rárántottam, hanem a jobbra húzással félre nem érthető módon jeleztem hogy márpedig nem sajnálom az autó jobb oldalát.

Arra pedig még egyik "fékezés és vissza a másik mögé" elméletet hajtogató nagyokos sem tudott válaszolni, hogy és akkor mi lett volna ha ő is úgy dönt hogy ráfékez hogy beengedjen???

sok elméleti sofőr, inkább szimulátorokat vezessetek!
Gabx 2012.03.08 13:59:03
@qwertzu: ez sem nyert, mert 2 hónapja az autópályán vertem telibe egy rókát éjjel. Főútvonalon még soha!