Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyütment

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
édes - keserű Béla mosogat 2012.08.14 12:46:00
- Képzeld, letakarítottam a nagy serpenyő aljáról az odaégett olajat!- Képes voltál hideg zsíroldózni, mikor tegnap még azon gondolkoztál, hogy vajon van-e olyan takarítőnő aki nem vegyszerezi tele a lakást? - Á, dehogy! Lesmirgliztem...
édes - keserű Sziasztok! 2012.08.09 13:30:21
Meséltem mickának, hogy most kivételesen nem bánom a nyaralás végét, és tényleg úgy éreztem, hogy elégedett vagyok a kis világommal, legyen az bárhol is, de arra nem számítottam, hogy az út felénél halálosan összeveszünk Bélával, rögtön az első éjszaka 29 fok…..
gyütment 2012.08.10 15:46:43
édes - keserű Lábhossz 2012.06.13 15:20:00
Béla új hobbija a bicikliszerelés, ami nagyon jó, mert mindig a szoba közepén szereli szét, viszonylag kevés dolgot ken össze, csak egy szappant használ el míg lemossa magáról a gépzsírt, kicsit ideges, ha elrontja, és általában nem nekem kell megkeresnem a lehullott csavarokat.…..
Ritkán boldogok azok az emberek, kiknek minden 4. mondatukban szerepel, hogy Ex...
édes - keserű A jel 2012.06.01 14:32:00
Másikbéláról* kiderült, hogy boríték volt a jele az oviban, BORÍTÉK, ettől nagyon jó esténk lett, mindenkinek tudnia kellett, hogy melyik oldala volt lerajzolva, volt-e rajta bélyeg, miért nem, milyenek lehettek volna (mozdonyos, virágos, angolkirálynős), hogy tud-e ezzel…..
gyütment 2012.06.06 11:25:32
@anyuss: :) ...talán a sorok mögül kiviláglik. az én drága kis "Anyusom" is praktikus asszony volt (akár csak Te)... soha nem választott volna témául ilyen bonyolult ábrákat.
a mongramomhoz egy szín kellett (ez a sötét kék volt - mert ez volt otthon) és négy kis egyenes vonallal megoldotta a lehető legegyszerűbben. így : IZ
gyütment 2012.06.06 12:52:07
@motymoty: ...amint írtam csak nagyon rövid ideig voltam óvodás, aztán mivel nagyon nem szerettem ott lenni (mos utólag így magyarázom) produkáltam valami olyan szindrómát amin az orvosok egy újabb hónapig törték a fejüket a bgyarmati kórházban (egy hónap után azt mondták vszinű gyomorrontás volt...egy hónap kellett a diagnózishoz.)
a kórház persze újabb egy hónap lelki kín volt...de aztán

...aztán anyám megérezhetta ennek az ismeretlen kórnak valami köze lehet a nem szeretem óvdához, és soha többet nem kellett oda mennem. ( a muttival mentem ahol épp dolgozott, főleg kinnt a határban... vagy otthon maradhattam egyedül...és az tök jó volt.)

...az iskolát sajnos már nem sikerült ezzel a módszerrel megúsznom.

@agyragobogar: köszi keresztanyu...! :) bár rapper nevem már volt egy, igaz nem túl eredeti: "szájtyaazolee".
Ki-ki? A: Majd kövessetek minket a fészbúkon, oda felteszünk mindent. B: Na, azt soha. Nem fészbúkozunk, szóba se jöhet.A: Hát ahogy gondolod, de 50 éve a tévéről is így gondolkodtak az emberek.B: Teljesen igazuk volt...
Meglep, hogy nagyapám naplóját nem én írtam, de akárhogy is számolom, a példa* szerint pont akkor voltam -40 éves.  *Ha öten utaznak a buszon, és heten leszállnak, hány embernek kell felszállnia, hogy senki ne legyen a buszon?..
gyütment 2012.05.27 14:28:37
..
gyütment 2012.05.23 08:11:00
gyütment 2012.05.23 12:48:20
@anyuss: megelőlegeztem. mert ahogy ismerlek (ha kell) még fogsz.:)
@motymoty: ...mindig gyanakodni kezdek ha valami olyan professzionálisnak, tökéletes(nek látszik) mint ez a ti blogspotok.
befele figyelve olyan ellenérzést vált ki belőlem mint amikor a "globalizáció" szót hallom.

...mi nem csaltunk. ezen az oldalon minden karakter mögött egy ember áll. :)
Drágájim! Kérlek óvassátok el figyelmessen ,  oszt szavazzatok! De föltétlen!     *ide klattyintva tuttok voksóni! ...oszt köszönöm, hogy elgyüttetek!..
Magamközt Nagypapám naplója 2012.03.17 15:13:00
Tegnap eladták szüleim Anyu családi házát. Ma voltam ott húgomékkal elhozni néhány emléket.Elhoztam a kedven pöttyös bögrém, a vizes poharam, és Mamóca bögréjét, egy fehéret, amire arc van festve, belülre pedig egy gondolat jelben, hogy "minden kezdet…..
édes - keserű Macisegg 2012.03.12 13:03:00
Már egy ideje aggódom a macisegg miatt, hogy szegény maci megvakul, mert mindig a napba néz, hogy mi van aláírva, és leginkább, hogy megkapom én is, olyan ez, mint valami jófajta vírus. Nem menekülhettem, pedig kiírtam ide oldalra, hogy blogdíj-mentes övezet, de hiába, néha az…..
Arra gondoltam, hogy ha már évek óta nem pucoltam ablakot itt lenne az ideje a megfelelő ideológia megfogalmazásának, sajnos Béla gyorsabb volt, és lepucolta, mielőtt ki bírtam volna számolni, hogy melyik volt az a húsvét, amit Pesten töltöttünk, mert diplomát írtam, amelyik…..