Regisztráció Blogot indítok
Adatok
roppento

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két Android telefon után tavaly váltottam és csatlakoztam az iPhone Upgrade Programhoz, ahol havonta fizetsz a telefonért és évente frissíthetsz a legújabb iPhonera. Mivel sejteni lehetett, hogy az Apple az iPhone tizedik évfordulójára nagyot fog újítani, azzal a tudattal csatlakoztam, hogy egy évig…..
Az addig oké, hogy vannak szabályok a repülőtársaságoknál a csomagfeladásra, de ez a sztori azért több sebből is vérzik, ha túltekintünk az alapproblémán, mármint, hogy nagyobb volt a csomag, nem engedték fel kézipoggyászként gépre. Kedves Blog! Tekintettel az oldal témakörére egy negatív…..
Nem hiszem, hogy magyar fürdőben vagy strandon gyakran találkoznának az emberek burkinivel, vagyis (általában, de nem mindig) egész testet fedő, muszlim nők által használt fürdőruhával, legfeljebb a tévében, az olimpiai közvetítéseken tűnhetett fel, hogy bizonyos nők nem hagyományos fürdőruhát…..
A Blikk úgy tudja, hogy az Éden hotel óta csak nagyon ritkán látható Berki Krisztián és a saját magából pénzért bármikor, bárkinek szívesen hülyét csináló Gáspár Győző nem került be a Super TV2-n hamarosan folytatódó Édes élet második évadába, aminek most biztos…..
roppento 2015.09.26 17:37:19
Aki a 10 évvel ezelőtti Művészetek Völgyével hasonlítja össze az ideit, annak idén azért egész más élményben van része, és nem csak azért, mert úgy tűnik, az egyetemi éveink kezdetén mintha minden más lett volna, mint most. 2005-ben még sokkal több falura jutott sokkal…..
A Ferenciek terétől a Kempinskiig mozdulatlanul áll a kocsisor egész nap. Van, aki a motort is leállítja, kiszáll, sétál, nézelődik. Nyugodtan megteheti, mert fél óra alatt egy centit sem mozdultak az autók a Petőfi Sándor utcában. Az Erzsébet térnél az út újraburkolása miatt…..
roppento 2015.07.31 08:29:13