Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joshuk

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na de nézzétek már ezt a csapat pálcikaembert! Igazi zorál arcok, szétkapnak egy üres villamost amit persze videóra vesznek. Pár divatos lakkfilces punci utazik a nirvána felé, aláfestésnek meg a hörgős zene...
Joshuk 2008.03.25 17:09:49
Joshuk 2008.03.26 15:32:04
Már megint egy Nokia-kampány lágyította meg a Homár kemény páncélját (tavaly ugye három hasonló is volt). Most az N82 kapcsán sikerült kedvesen halálba alázni a műholdas helymeghatározás könyörtelen harcosait. Az aktuális kampány arca ugyanis Stavros, a fikcionális…..
Joshuk 2008.03.21 16:45:19
Egy pszichológus tanácsaiAz igazi 4 ok a rosszalkodásra.   "A gyerekek rosszalkodásának négyféle oka lehet: bosszút akar állni, hatalomvágyát akarja kiélni, azt szeretné ha már végre békén hagynánk vagy magukra akarják vonni a figyelmet. Jól jegyezzük meg ezt a…..
Joshuk 2008.03.20 15:20:24
Buday otthagyta Stahlt, meg a dobozba zárt meglepetéskajákat, és jól tette, mert ezt a mázsás testet bűn volt beszorítani abba a falatnyi konyhába és összezárni egy krémsajttal, meg egy Erős Pistával. Simán el tud vinni ő a hátán egy önálló, 25 perces…..
Tulajdonképpen azóta kavarognak bennünk az érzések, hogy előkerült az archívumból ez a fotó. Egyrészt mélységesen elkeserítőek azok a mélységes ráncok, másrészt mivel ez egy régi - körülbelül ötéves - kép, és nem nagyon nézzük Stah Micukó egyetlen megmaradt…..
w Vissza a kályhához 2008.03.03 09:00:00
  Nem a Nabuccón múlik az orosz függés, hanem magunkon. Gázáremelést!  Enyergijáról korábban: Magyar atom..
Subba Anya, apa, ne aggódjatok! 2008.03.04 12:58:00
Lazításképp tekintsük meg együtt a Pécsi Tudományegyetem bölcsészkarának "Neked is sikerülhet" című promóciós videóklipjét. A mondanivaló világos: kedves szülők, nyugodt szívvel engedjék féltett gyermeküket a legszebb magyar mediterrán város egyetemének…..
A Grace klinika és a Private Practice című spinoff stábjai elmentek egy jótékonysági izére, ahol énekeltek, meg műsort adtak a sztrájk miatt kieső keresetű hollywoodi melósokért 1800 lelkes rajongó/érdeklődő/családtag előtt. Mivel hivatalos felvétel nem készülhetet az…..
Joshuk 2008.03.04 14:57:52
Siránkozhattunk volna egy kört arról, hogy "bezzeg, amikor mi még kigyerekek voltunk, volt rendes foszlós kifli a boltban, aminek kalácsszerű tésztáját szinte szét lehett tekerni és úgy mártogatni a napközis kakaóba", de nem siránkoztunk, inkább röhögtünk egy nagyot és…..
A sorozatjunkie-n találtuk ezt a vicces videót, amiben a korábban már bemutatott Drót, Maffiózók, Jericho és Lost összefoglalókhoz hasonlóan megmutatják nekünk, hogy eddig mi is történt a Battlestar Galactica elő három évadában. A negyedik április 10-én jön, és mivel a TV2…..
Ki csodálkozik azon, hogy a jegylenyúlós eset nem egyedi? Na ugye. Máris jött a szintén bliccelni próbáló Zsolt válasza, aki sorstársnak nézte az ellenőrcsajt és lyukasztani akart neki is, ő viszont lyukadási hajlandóság helyett inkáb elkobozta a jegyét. Ilyenek ezek a nők. Csak…..
Ki ne szeretett volna pornófilmrendező lenni kiskorában? Mindannyiunk gyerekkori álma megtestesítője Kovi ezúttal blogolásba kezdett. Szuper! Támogatjuk, pláne a stílust amiben nyomja. Kovi bá naplócskája telis-tele kedves pajkos mosolygó kis figurákkal, ami picit zavaróan…..
Molnár Anikó nagyon, de nagyon szeretne elutazni nyaralni a barátnőjével. De ötlet híján a célpont kiválasztására a "rábökök a térképre" módszert alkalmazták. (még jó hogy a világatlaszt használták, nem pedig Magyarország térképét, mert még képesek lettek…..
Centrumos ellenőröket megkérni arra, hogy gyakoroljanak méltányosságot egy meghibásodott parkolókártya miatt, igazán aranyos próbálkozás. Végül Emi sem lepődött meg azon hogy megbüntették, de attól hogy a reklamáció igényére azt a választ kapta, hogy felesleges, mert úgyis…..
Subba A hét képe: kakiló fiú 2008.02.25 12:29:00
Ez olyan eki, hogy beszarsz! Már múlt héten riogattak bennünket azzal a történettel, hogy az egyik bulin valaki a folyosón nekiállt szarni.  Mivel az ilyesmit úgyis csak akkor hiszi el mindenki ha a saját szemével látja, gondoltuk jobb ha képpel illusztráljuk.…..
Múlt héten ott hagytuk félbe Labi sztoriját, hogy miután a megrendelt telefon valójában nem létezett a webshopban, a Pannon törölte a rendelését, és megígérte, a pénz 5 napon belül visszakerül hozzá. Természetesen nem ez történt: Mivel eltelt az öt nap írtam nekik egy…..
Mókás helyzet: halmozottan bűnös utas jelent föl ellenőrt, ami eleve nehezen állna meg egy filmbéli esküdtszék előtt. Mivel azonban nálunk nincsen esküdtbíráskodás, az élet meg nem egy film, hanem egy Homár-poszt, a felvett kérdés csak ottmarad a levegőben. Elveheti-e a…..
Még 2 év, amíg Günther von Hagens hatalmas műbortány közepette elhozza vicces pózokba merevített hullaszobrait Debrecenbe, úgyhogy a konzervált dolgok rajongónak küldjük addig Lisa Black farmját, ahol a kitömött állatok órabelsőséggel alakultak kiborgokká. Az első széria az…..
Subba Hungaropop, utolsó felvonás 2008.02.20 11:36:00
Előző írásainkban alaposan kiveséztük a nyugati zenei áramlatok beáramlását a magyar szintetizátor alapú popzenébe. Igérjük több ilyen nem lesz. Viszont Vágó Istvánnak még picit átadnánk a szót, hogy zárásként helyettünk ő leplezze le az egyetlen gombnyomásra…..
Horrorisztikus élményben lehetett része Zoltánnak alábbi levele alapján a megakínaipiacon. Egy összetört öv miatt állítólag késsel fenyegette egy boltos, ha nem fizet neki legalább 1500 forint kártérítést: Tisztelt Sárkány Center! Vasárnap esett meg velem a következő…..
Joshuk 2008.02.20 14:16:10
Joshuk 2008.02.20 14:17:29
Írjatok dalt a No Thanx-nek! Itt a lehetőség! Májusban jelenik meg a NoThanx új albuma, amelyen az egyik dal szövegét akár Te is írhatod. Jövő héten kerül ki az oldalra a meghallgatható és letölthető zenei alap, amelyre a szövegeket várjuk. Szakmai támogatást adunk a szöveg…..
w Iskola a határon 2008.01.11 06:45:00
Meséli a taxis – autókról beszélgetünk, mint rendesen -, hogy ő Szlovákiába hordja szervizbe a Skodát. Harminc- vagy valahányezer kilométerenként átbumlizik Szlovákiába, és ott végzik el a kötelező karbantartást. Emberünk nem Komáromban él és dolgozik, hanem Budapesten.…..
Joshuk 2008.02.14 11:43:03
rokica · rokica.blog.hu/ 2008.02.14. 11:34:16

Azt kell mondjam, hogy egyetértenék ha más körülmények lennének jelen. Még mindig nem tetszik érteni, ami nem is nagy baj. És mivel én is a saját lemezemet pörgetem, és te is a saját csacskaságodat tolod borvirágos orromba, ezért nemigen van értelme a szócsatának gyenge eszmecserénknek.
Ami felmerűl gyengeelméjű elmém veres kis zegzugában még, hogy miért is kell nekem ez, évek óta ez megy itt, mindenki a saját hülyeségét ontja magából véget nem érő áradatban. Hmm én is ezt teszem. Kimerítő válasz?
Joshuk 2008.02.14 13:25:01
malacka69 nyugodt, már csak 24 nap a győzelemig!:P · www.szenzor.freeblog.hu 2008.02.14. 13:23:16

Jól belelendültél meg kell hagyni