Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovbojka97

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És a Sötét Lovag tényleg felemelkedik, méghozzá igen magasra! Chrisptopher Nolan Batman-trilógiájának harmadik és egyben befejező része méltó lezárása lett a trilógiának.  Így kellet búcsúzni! Mert amit itt művelt a rendező, a színészek és mindenki, aki filmen…..
FilmŐrültek Kíméletlen bosszú 2012.05.22 16:20:00
 Az írásban előfordilhatnak trágár kifejezések. Előre elnézést.  Befosok! Ez az Austin fiú elmehetne az új Chuck Norrisnak, nemrég bizonyosodott meg bennem. Pontosabban, előző hét vasárnap 21:00 órától egészen 22 óra 45 percig. Mert a Film+ leadta ezt filmet.…..
 Be kell valljam, le vagyok nyűgözve. Le vagyok nyűgözve, mert az imént láttam egy olyan stílusos és az elejétől a végéig feszült thrillert, ami a maiak nagy részét igencsak veri. Hogy mitől olyan nagyon jó ez a film, annak nagyon sok oka van. Véleményem szerint a thriller…..
Esküszöm, tanácstalan vagyok. Amikor ezt a filmet haverommal néztük, annyit röhögtünk, mint még életünkben soha. A Comedy Central eddigi összes sorozata kutya fa... úgy értem füle  Kuo-Ren Wu "híres-neves" rendező filmjéhez. De most tényleg. Ez nem…..
FilmŐrültek Titokzatos folyó 2012.04.04 22:24:00
  Adott három gyermekkori barát. Jimmy (Sean Penn), Sean (Kevin Bacon), Dave (Tim Robbins. A gyermekkori barátságnak azonban szomorú véget vet egy lelki trauma amelynek ádozata Dave lesz. Kamu rendőrök, undorító pedofilok, "farkasemberek" elviszik kocsival és…..
Volt egyszer egy Amerika. Egyszerűen kiráz a hideg és furcsa érzés tölt el, amikor már csak meghallom a címet...Azt hiszem sablonszöveg lesz amit leírok, de le kell írnom! Ez tényleg egy olyan film, ami tömören, röviden csodálatos! És ezt a szót nem sok filmre szoktam mondani. Nem…..
Kovbojka97 2012.03.27 19:13:56
FilmŐrültek Gané: A kis Vuk 2012.03.27 19:11:00
  A kép szinte mindent elárul...                 Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem vannak olyan filmek, melyek tényleg katarzist érnek el nálam, pedig értékelhetetlen mocskok. Persze ez nem az…..
FilmŐrültek Köszöntő 2012.03.14 09:24:33
 Jason megtisztelt azzal, hogy felkért rá, hogy pár filmes véleményt, esetleg kritikát ide is írjak. Igaz, már írta, hogy új tag érkezik, de én személyesen is szeretném üdvözölni a Kedves Blogolvasókat!Egyébként főként azért kért, hogy kevésbé ismert, régi, (esetleg…..