Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MarkTheHun

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Combat Gear Blog JSLIST 2011.01.15 19:39:00
Az amerikai fegyveres erőknél rendszeresített vegyvédelmi ruházat, a JSLIST nevet viseli. Vagyis Joint Service Lightweight Integrated Suit Technology, Összhaderőnemi Könnyű Súlyú Integrált Ruha Technológia. A JSLIST egy olyan fejlesztés eredménye, amit négy haderőnem támogatott,…..
A mai bejegyzésem forrása szinte egy az egyben ez a cikk lesz. Ehhez a kitűnő elemzéshez csak kevés helyen tudok és fogok bármit is hozzátenni. Ezért minden angolul tudónak javaslom, hogy olvassa el az eredeti cikket is. Miről is lesz szó? Az összeesküvés elméletekben hívőket…..
MarkTheHun 2012.03.07 16:01:09
@Alpha Decay: Milyen érdekes, hogy aki nem ért veletek egyet, nem fogadja el a magányos gyilkos teóriát meg azt hogy a Bilderberg, IMF és más bankárok ártalmatlanok, hogy azt lehordjátok, elmondjátok minden ökörnek.

Ha akarod, akkor megfogalmazom neked hogy mi az az árnyékkormány:

Háttérhatalom, árnyékkormány, sokféleképpen találkozhatunk a kifejezéssel. A lényeg minden esetben ugyanaz. A hatalmon lévő párt, emberek mögött meghúzódó embereket/cégeket, különféle érdekcsoportokat nevezzük árnyékkormánynak, akik a döntéseket valóban meghozzák egy ország sorsát érintően.

A legegyszerűbb példa erre, ha mondjuk egy pártot egy gyógyszergyár támogat a kampánya során, fizeti a reklámfilmeket, az aktivistákat, a plakátokat, minden költséget, azaz hatalomra segíti a pártot, ezért cserébe a későbbiekben a gyógyszergyár által előnyös egészségügyi törvények kerülnek megszavazásra, az a cég fogja a legtöbb állami megrendelést kapni, csak a cég által jóváhagyott emberek kaphatnak fontos pozíciókat az országban és egyáltalán minden területen ők irányítanak.

Manapság ez nem egy céget jelent, hanem közös célokban érdekelt nemzetközi csoportokat. Mondjuk egy bankot és annak befektetőit. Mindenképpen a demokrácia csődje az effajta hatalomra kerülés, hiszen a kormány a nemzetközi tőkét szolgálja ki, nem pedig az állampolgárok érdekeit tartja szem előtt. Szinte mindig rejtve marad a támogató, ám nem hivatalosan mindig tudni lehet.

George Bush esetében tudjuk kik voltak a háttérben, Obama mögött már más áll, másként cselekszik, de még mindig a háború pártján áll a Nobel békedíjas elnök. Ebbe bele is fog rokkanni, mert túlköltekezi magét a háború miatt, de ez nem az amerikai nemzet számára jelent hasznot, hanem egy másik nemzetnek... Illetve olaj cégek és mindenféle befektetők is érdekeltek, mert az amerikai megszállás által megnyílt az ottani piac. Lehet "boltolni" ott is. A kínai adósság is emészti az országot, minden oldalról omladozik. Nyilván ez is valakinek az érdeke.

Ennyit az ostoba összeesküvés elméletekről és a "hülyeségeimről". Ezt próbáld megcáfolni...
MarkTheHun 2012.03.07 16:04:57
@Alpha Decay:

Ha jól emlékszek, Maycontainnuts írta, hogy a világkormány = világbéke, meg hogy az NWO üres politikai lőzüng...

Azt már korábban is mondtam, hogy túl feltűnő lenne, hogy eltüntetnék azokat, akik róluk beszélnek. Nem most.

Meg ezeknek akkora hatalmuk van, hogy senki nem tehet ellenük semmit, és így hagyják az információk áramlását. Ezeknek számít, hogy néhány ember hőbörög?