Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szang

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem jöhetünk úgy haza autószalonról, hogy ne szöktessünk meg az SD-kártyán néhány csajt. Pláne Tokióból, ahová sokan egyedül azért kimennének, hogy megnézzék élőben az iskolás lányokat, akik oly sok filmben szerepelnek a legkülönbözőbb szerepkörökben. Csikós, aki…..
Thomas Poulter, aki nem félt az ismeretlentől Thomas Poulter neve sokaknak nem mond semmit, pedig erről a fizikaprofesszorról Byrd admirális még gleccsert is nevezett el, miután Déli-sarki expedíciója során Poulter megmentette az életét amikor az szénmonoxid-mérgezést…..
Szang 2013.04.20 08:49:22
@Fikusz70: Vagy már rég begyűjtötték és ezért nincs meg.
Belsőség Heti merítés 2013.01.20 09:33:48
The complete sports car Hatéves lehettem... szerelem volt első látásra pedig matt fekete volt, ecsettel vagy teddy hengerrel lefestve, forgatott felnikkel és ültetve... Feel the sunshine Akkori árát kicsit borsosnak tituláltam, de egy próbakanyar után ki is derült, hogy mi kerül…..
Remek munkát végzett az orvoscsoport, az új keblek feszesek, gömbölyűek, abszolút szimmetrikusak, mindenki megnézi őket, de messzire ordít róluk, hogy nem valódiak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Belsőség Heti merítés 2012.10.28 11:53:08
A kék villám Útközben elég jól viselkedett, igaz 60-nál többet nem ment valami oknál fogva. Az út közepén jártunk mikor is erős ferrodo szagot éreztem a gépsas mögött kullogván, így hát telefonon hívtam a sofőrt hogy a legközelebbi megállási lehetőségnél talán meg…..
Szang 2012.10.29 19:10:29
@Facehugger: Igazából nem a Mazdát akartam fikázni. Jó kocsik azok, tudom én, csak ez az állandó amcsiautó-szarozást nem értem. Tényleg olyan rosszak?? Komolyan kérdem.