Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aandriiis

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Külön rovata van a wikipedián a zsidózásnak, itt megtalálható a zsidó zenészek névsora - a zsidó matematikusok, társadalomkutatók, sakkozók, stb. mellett - országok szerinti bontásban. A lista készségesen jelzi - bár nem tudni, mi alapján -, ha valaki csak félzsidóként…..
Aandriiis 2012.03.06 21:25:39
Nos, a dobos megérett az első koncertjére.Amit tapasztalni fog, annak nagy részért kb. minden zenész így látja az első koncertjén. Először is az a meglepetés éri, hogy vagy nagyon korán játszanak, vagy nagyon későn, vagy jókor, de szar helyen, vagy nincs közönség, de úgy…..
dob Pontosság 2009.11.26 15:00:42
Nos, én a magam részéről kezdő dobos koromban nagyon pontosnak gondoltam. Sajnos, sok bizonyíték erre nincs, mivel nem készültek felvételek, kivéve egyet, de azon meg csak olyanokat próbáltam csinálni, amit lehetetlennek gondoltam. Mindegy, lényeg a lényeg, egyszercsak bekerültem…..
dob Szóló 2010.03.15 21:41:30
Aki azt gondolta, hogy most arról fogok beszélni, hogy hogy kell dobon szólózni, az nagyon téved. Én kérdezem. Hogy kell dobon szólózni?Sokadjára szembesültem azzal, hogy a beatek mennek, a fillek mennek, de amikor szám vagy impró közben azt mondják, hogy na most akkor szólózz,…..