Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balogh Ilike

38 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, Te hogy vagy vele, nekem már elegem van az újévi fogadalmakból és a számvető, céltervező füzetekből. Olvass tovább, vagy, ha inkább meghallgatnál, kattints ide, a hivatkozás megnyitására: https://youtu.be/6qZRPoh77yE Azt gondolom, hogy rengeteg csodás cél várakozik a…..
Szia! Ígértem valamit a céltervezéssel kapcsolatban ebben a csoportomban: ( ha van kedved, gyere át oda, nézz körül)https://www.facebook.com/harmoniaszigetilike Most tehát, fókuszáljunk a vágyainkra! ( Te a tieidre,én az enyémekre). Ha most így teljes tudatosságoddal rájuk gondolsz, lehet, hogy…..
Szia, Szeretettel köszöntelek! Rövid programajánlót ezen a linken találsz:(lapozós programfüzet) https://heyzine.com/flip-book/7bf6f6cf5f.html A részletes, programleírásokat is tartalmazó ajánlót pedig itt találod:(lapozós…..
Fogadjátok Szeretettel! A linken lapozható   https://heyzine.com/admin/view?n=d4be7266edd1457d2a6a240da5e1217fa67433c4.pdf&adminKey=6eab5a142ab5bd8cfc366139a8798801#page/28    ..
Nem kell, hogy a feszült érzéseiddel magadra maradj és rombold a Testedet ! Válassz könnyed megoldást! Vajon téged is azonnal magával ragad? És, ha nem, vajon mit árul el az egészségedről? A doTERRA Blance® a lucfenyő, hofa, tömjén, kék varádics, római kamilla és frakcionált kókuszolaj tökéletes…..
Advent 2. hete - próbatételek és témák. Adventre hangolódunk közösen az Egyensúlyépítők fb csoportban . Gyere és nézd meg a 4 adventi hét témáit. https://www.facebook.com/groups/2244285599135317     https://www.youtube.com/watch?v=Uf3T_vm2aIs..
Egyensúlyépítő 2022.12.05 17:01:19
A Remény hetében különösen erőteljes támogatást kapunk az égiektől ehhez.Béltisztító program, sejttisztító program, Stresszhatás csökkentők és agyi keringés javítók,... írj rám ha kérdésed van , vagy szeretnél vásárolni. A szaloncukrok is természetes összetevőkből…..
https://harmoniavilag.hu/orom-elmeny-rajz/..
Az Advent mindenkinek ad valamit. .. Csak épp az nem mindegy, hogy mit. A célom az, hogy számodra egy teljesen új , varázslatos élmény lehessen. Egy olyan élmény, amely közelebb visz igazi önvalód felé. Gyere és olvasd el a kapcsolódó cikkeket és Heti teendőket a csoportomban. Gyere és…..
Ha TETSZIK A PROGRAM, küldj egy szivecskét a poszt alá.  Ha ÉRDEKELNEK A RÉSZLETEK, írj nekem messengeren vagy  info@egyensulyepito.hu vagy tel: 06304606335 Ha nem válaszolok vissza azonnal, lehet, hogy egyénileg most is dolgozom, kérlek legyél megértéssel felém, köszönöm! Csodálatos napokat és…..
Debreceni önismereti reggeli séta Érdeklődés és időpont - egyeztetés: info@egyensulyepito.hu Várlak szeretettel! Csodás napot kívánok Neked! Ilike..
Holisztikus Test -  Lélek állapotfelmérő program Debrecenben Érdeklődés és időpont - egyeztetés: info@egyensulyepito.hu Várlak szeretettel: Ilike..
Sokan panaszkodtatok arra, hogy nehezen tudtok ELALUDNI. És nem csak a meleg miatt.    ⁉ Tudtad, hogy te is képes vagy befolyásolni azt, hogy milyen könnyen és gyorsan tudsz elaludni?   Ha érdekel hogyan, csatlakozz az Egyensúlyépítők zárt…..
Hogyan segíthet egy rézlepedő a koronavírus elleni harcban ? Mi köze a rézlepedőnek a koronavírushoz egyáltalán? E koronavírus járványos időszakban mindenki azt keresi, hogy tudná elkerülni a vírust. Pánikszerűen keressük a lehetséges megoldásokat .A minap érkezett egy levél a webshopunkba. A…..
Vegyél részt a felmérésben! https://docs.google.com/forms/d/19gO8hCq_cSfn9hdG8wIktXFWXyEpLs1DnpsuQgWlyZw/edit?usp=forms_home..
Gyakran tapasztalom azt, hogy az emberek úgy vélik, ha megházasodtak, az egyúttal azt is jelenti, hogy a  2 emberből  1 kapcsolat, 1 közös élet lett. A közös élet közös célokat, közös útirányt jelent. Ez persze igaz is, de csak egy ideig, nem egy életen át. Egy  idő után a közös élet újabb…..
LEGYEN EZ A NOVEMBER MÁS, mint az eddigiek Lehet, hogy te sem szereted a novemberi esőt, a hideg szelet és az egyre kopaszodó fákat. Megértelek. Most azonban arra biztatlak, tekints teljesen más nézőpontból a dolgokra !     Eddig néztél, ahogy néztél, s, látod, mi lett az eredménye ? Utálod a…..
  T: Szia Kati ! K: Szia Terikém ! Ezer éve nem láttalak ! Mi újság veletek ? T: Köszönöm, jól vagyunk ! És Ti ? K: Jaj, ne is mondd ! Nem elég, hogy lótok futok egész nap a munkahelyemen, még otthon is minden a nyakamba szakad. T: Hát, a párod Roli nem segít? K: Segítene ő, de annyi munkája…..
Ma van  a KIHÍVÁS napja. Tudtad ? Mi lenne, ha elköteleznéd MA magadat arra, hogy mától kezdve minden nap megteszel valami apróságot az EGÉSZSÉGEDÉRT ? Ha már egy ideje odafigyelsz az egészségedre, biztosan tudod, hogy  minden nap ...  ... elegendő mennyiségű  és kellő minőségű vizet kellene…..
Ügyfeleimmel való beszélgetések során gyakran tapasztalom, hogy a legnagyobb hátráltató dolog az életükben az, hogy a mindennapjaik jó részét a múlton való rágódás teszi ki.   Én most nem arra kérlek, hogy feledd el a múltat. Nem, sőt! Tanulj belőle! Áldd meg , légy hálás mindazért, amivé váltál…..
Így év végéhez közeledve sok mindenki hátra tekint egy kicsit és számot vet az elmúló évről. Ez a számvetés leginkább egy lista. Hajlamosak vagyunk arra fókuszálni, mit nem csináltunk meg, mit nem értünk el,miben vallottunk kudarcot,  kirakott keresztbe nekünk. Ez nem valami szívderítő érzés. És…..
A hétvégén kora hajnalban úton voltam. Feltűnt, hogy még e szabad napon is ,  milyen sokan  keltek fel a „ tyúkok előtt ”. Vajon miért ? Amikor célokról álmokról beszélgetünk 1-1  workshopon, sokan szokták kérdezni tőlem,  hogy vajon helyes – e az az út, ami felé tartanak, jó e – az a cél, amit…..
Állok a buszmegállóban és nézem az ácsorgó embereket.  Ahány arc, megannyi jellem. Mindegyikük  egy külön ÉLET. Vannak kitárulkozók és magukba fordulók. Hetykén felnézők és szemlesütők. Büszke tartásúak és hajlott hátúak. Kitűnni akarók és fejet szegettek. Azon tűnődöm, kinek mi járhat az eszében és…..