Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AMDaZERG

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyjából minden harmadik levél abban a témában érkezik hozzám, hogy milyen módon lehet Kínából vám és áfafizetés nélkül vásárolni. Ez igaz a drónokra és egyéb eszközökre – mint például a telefonok, tabletek, robotporszívók - és nagyjából minden műszaki dologra is. Nagyon sok lehetőség jelent meg az…..
Biztosan mindenki látott már fantasztikus, agyfelrobbantó, állat a földön keresgélős FPV videókat arról, hogy hogyan repkednek a profik a versenygépeikkel. Viszont sokan nem tudjátok, hogy a videón szereplő kép nem az, amit a pilóta lát, a szépséges Full HD videó a közönségnek szól, nem pedig a…..
A legendás gyártó kisebb modellje is majdnem mindent tud, amire szükségünk van, sőt néha sokkal többet is. Az Frsky Taranis QX 7 körüli „hype” teljes mértékben indokolt, hiszen olyan funkciókat is felvonultat, amelyeket a műszaki paraméterekből nem fogunk kiolvasni. A nettó 30.200 forintos ár ezen a…..
http://www.ecigi.guru (A cikk írásában pillanatában nem elérhető.)Hétvégén egy előző nap nyílt boltban jártam, az EcigiGuruban, amit egy vaper ismerősöm nyitott. A II. kerület, Bem József utca 22 a címe és hétfőtől-pétekig 10-19 óra között, míg hétvégén 10-14 között…..
A nyomda Fidesz-közeliségére gyanakodnak az LMP-s aktivisták a legújabb kérdőív-botrány kapcsán. A népszavazást előkészítő párt szerint a tájékoztató kérdőiven legalább biciklis jónőknek kellene szerepelniük, de semmiképpen sem az Alaptörvénynek. Ennek ellenére…..