Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csicsi93

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TV2 tavaly ősztől kezdődően szinte majdnem minden időpontban vetítette már az egyik premier sorozatát, a többek között Beren Saat főszereplésével is készült A szultánát. Láthattunk belőle hetente négy, majd három és végül egy epizódot, rövidre vágott és késő éjszakára pakolt részeket. Egy ideje…..
A vasárnapi Moto2 futam kétségkívül izgalmasra sikerült, főleg a végkifejlet. Az utolsó körben történt incidens résztvevőit viszont utólag figyelmeztetésben részesítették. Kit ezért, kit azért.Thomas Lüthi a szenvedő fél volt, mégis intést kapott. A svájci versenyzőt…..
Vroom Marquez újra a régi 2012.03.09 21:27:00
 Talán könnyelmű kijelentés, de Marc Marquez a jelek szerint visszatalált a világbajnoki formájához. A minap megejtett és igen rosszul titkolt bemelegítés után a csapat áthelyezte székhelyét Albacete pályájára, ahol kicsit komolyabban a lovak közé csaptak.A tegnapi…..
 Marc Marquez valószínűleg jobban van. A minap említettük, hogy kilátogatott Alcarrasba, ahol a British Superbike alakulatai tesztelnek. Mint kiderült, nem állt meg egy egyszerű látogatásnál, hanem ha már ott volt, akkor nyeregbe is pattant.Nemrégiben még arról szóltak a…..
Múlt hétvégén tulajdonképp elkezdődött a motorsport szezon a World Superbike első versenyhétvégéjével. A többi szakágban egyelőre még várat magára a start, de a mozgolódás határozottan megkezdődött többek közt a British Superbike-ban is.Először is: majdnem teljes a…..
Csicsi93 2012.03.06 14:28:51
@fullthrottle: ok csak egy masik oldalon nem lehet linket rakni es azert gondoltam hogy inkabb megkerdezem van kep is az alcarasi ott tartozkodasarol ha gondolod kipostolhatom azt is
Csicsi93 2012.03.06 14:30:34
Csicsi93 2012.03.06 14:46:25
@fullthrottle: ok csak meg uj vagyok es nem vagyom kepben meg az itteni dolgokkal :P