Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egynegyed

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
egynegyed "ne bízz senkiben" 2014.02.12 23:37:42
Az egyik legnagyobb kérdés, bármilyen kapcsolatról legyen is szó. A feltétel nélküli bizalom képessége egy velünk született adottság, hiszen feltétel nélkül bízunk a szüleinkben és ők is bennünk. Eleinte, amíg nem tapasztaljuk meg az ellenkezőjét, feltétel nélkül…..
egynegyed Tervek 2014.02.12 23:30:01
Ami nem öl meg, az megerősít. Ezzel a felfogással lettem az, aki most vagyok. Hogy hogyan váltam ilyené, az szerencsére sok bejegyzést fog még eredményezni, de most inkább in medias res: Van egy "saját" lakásom, amit többé kevésbé szeretek. Nem az én érdemem, szóval panaszra nem…..
egynegyed álmaid élete 2013.12.05 21:20:47
Érdekes egy életkor az enyém, szerintem. Mindenki mást mond, hogy ennyi idősen épp mit kéne tennem. Van aki szerint már gyereket kéne nevelnem, van aki szerint ezzel még bőven ráérek. A saját korosztályomban is megoszlanak a vélemények. Van akinek már gyereke van, például az én…..
egynegyed Pontegynegyed 2013.12.04 22:00:30
Illetve már pár hete, de egy évig még jó lesz ez :). Többször is kitaláltam, hogy kell nekem egy blog, de csak most sikerült rászánni magam, bár időm pont nem, mint a tenger, de néha kell egy kis kikapcsolódás. És ehhez persze pont egy blog a legalkalmasabb, nem mintha nem azzal…..
Elég keveset járkálok gyalogosan, BKV-val közlekedve a városban, biciklin ülve pedig sokkal kevesebb öltözködéssel kapcsolatos rossz tapasztalat ér. A minap azonban fel kellett szállnom ilyen-olyan járatokra és az a rossz érzés fogott el, hogy a lányoknak egy része elképesztően…..
Mostanában egyre népszerűbbek a családi költségvetésről szóló blogok és blogbejegyzések. Ezek általában napjaink egyik slágertémája alapján indulnak. Meg lehet-e élni 47.000 Ft-ból, illetve ki lehet-e jönni a minimálbérből? A bloggerek általában nem ennyiből élnek, de 1…..