Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bucsesz

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
szólj hozzá: Három kívánság - Fidesz csapat..
Bucsesz 2011.09.09 10:44:53
@Bucsesz: kutaütő = kutyaütő
Bucsesz 2011.09.09 10:39:31
@Kalmár: Ha nem lennének birkák, akkor sem az MSZP, sem a FIDESZ, sem a Jobbik vagy az SZDSZ nem lenne a hatalom közelében sem. Nem lenne szekértábor mentalitás és neked sem lenne ennyire egysíkú a gondolkodásod, mert úton-útfélen azt látnád, hogy az emberek bizony gondolkodnak mielőtt döntenek...
Bucsesz 2011.09.09 10:44:20
@Kalmár: Azt írtad:
"Sajnos pont az a lényeg.
Tudja e valaki jobban csinálni. Azt mégsem írhatod a szavazólapra, hogy mindenki menjen a picsába. Az anachia lenne a jó? Kicsit ősközösségi elképzelés."
Az ősközösség nem anarchia, sőt...
Más:
Azt tartanám jónak, ha kötelező lenne szavazni (van rá példa demokráciákban is!), de lenne olyan rubrika, hogy "kapja be az összes szavazólapon lévő kutaütő" és egy olyan is, hogy "nem érdekel". Akkor leesne a politikai "elit"-nek, hogy valamit össznemzetien elkúrnak. Persze ez is csak akkor működne jól, ha nem lenne ennyi birka. :(
  Jelentős közéleti sportértékkel bíró közleményt adott ki a Fidesz-frakció, melyben többek között ez áll: „A mi feladatunk az, hogy megnyerjük az ország egyik legnagyobb háborúját, amelyet a munkanélküliség ellen vívunk. Ebben csakis azok lehetnek…..
Bucsesz 2011.06.30 17:27:26
@megint: Ha így gondolod, akkor ugye azt is gondolod emellett, hogy akkor a tűzoltók is úgy kérhessenek szabit, mint a többi ember, az orvosok is sztrájkolhassanak a jobb fizetésért és a katonákat se lehessen akárhová vezényelni, mint a többi rendes embert...
A rendőrt ne lehessen fenyíteni, ha nem teljesíti a parancsot (mondjuk véd meg téged), csak olyan módon, mint egy bármilyen más munkavállalót...
Valami valamiért...
w Virágozzék száz virág 2010.04.14 07:00:00
Leonardo da Vinci egyszer kiszámolta, hogy hegy méretű kutya nem létezhet, mert a kutya vázszerkezete egy kritikus tömeg felett nem bírná el a testet, ha viszont azt is átszerkesztjük, akkor az már nem kutya. Végignézek ezen a győztes párton, és azt érzem, amit gigantikus…..
Bucsesz 2010.04.14 15:00:34
@qwertzu: Pl nem házasodhatnak, az élettársi kapcsolatban élők nem örökölnek automatikusan, nem fogadhatnak örökbe (mitől jobb egy gyereknek a nevelőotthonban - vagy minek hívják, mint egy meleg párnál? Ott jobb nemi szerepeket tanulnak?). Vagy vegyük a legegyszerűbbet: nem mehetnek végig kézenfogva az utcán anélkül, hogy megszólnák őket. Mert ez is jogfosztottság. Csak nem egy hivatalos törvény megkülönböztetése, hanem az emberek fejében élő "szokásjog" szerinti.
Hölgyolvasónk vesszőfutása folytatódik. Újabb, kegyetlenül logikus kérdések vetődnek föl, s mire sikerül feltárni a valós problémát, a kór elhatalmasodik. Hú, de nagyon ismerős lemez...:(( Az összképhez hozzátartozik az is, hogy a méhszáj-szűrőprogram mellett kifejtett…..
Bucsesz 2010.01.21 09:48:59
@hbo: Nem kell vidámnak lenni ennyiért semmiképpen sem! De bunkónak lenni a beteggel az plusz energiájába kerül...
Ez csak akkor könnyíti meg a dolgát az eü. dolgozónka, ha élvezi megalázni a betegeket.
A balesetet szenvedett biciklis, ha bizonyíthatóan vétlen az ütközésben, vagyoni és nem vagyoni kártérítésre jogosult. A kerékpáros jogi ügyekre specializálódott ügyvéd, Nagy Péter szerint a biztosítók újabban akár milliós összegeket is hajlanók fizetni, hogy elkerüljék a…..
Bucsesz 2009.07.03 12:19:55
@gattamorte: Csakhogy nem az autós fizet, hanem a bizotsítója. Az autós legfeljebb akkor, ha kiszáll és a földön fekvő bicajost még jól meg is rugdossa.
A Homár nem teljesen érti, Eszter miért akadt ki azon, hogy a Decathlonban 3 hétre vállalták volna 2 darab csavar pótlását a bringáján, a lényeg, hogy ezért Újpestről elvitte Dunakesziig, szal nagyon lelkes lehet. Később levitte "helyi srácokhoz", akiknél az is…..