Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Huszarboy

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gördülő talpú cipők piaca hatalmas, ezért szeretném egy kicsit áttekinthetőbbé tenni a vásárlás előtt állók számára a helyzetet azáltal, hogy ár és egyéb szempontok szerint kategorizálom azokat a márkákat, amelyeket ezen a blogon bejegyzés formájában már…..
Huszarboy 2012.03.05 20:43:45
Tisztelt Címzett és valamennyi Sorstárs!
A fiam nick neve alatt írok Önöknek. Segítséget szeretnék abban kérni, hogy vegyek-e és melyik gördülőtalpú cipőt? Sajnos a jobb lábam teljes haránt-süllyedéses, az ízületek szinte állandóan gyulladásosak ott, már többféle kezelést kaptam rá, rövid ideig enyhült csak.
Hosszú időre, jó megoldást kell találnom, hogy tudjak az unokák után futni,fájdalommentesen. Tovább fokozza a problémámat, hogy a jobb sarkamat 3-5 mm-el meg kellene emelni, hogy ne deformálódjon el a
bal csípőm, ami most már kissé sajog. A bal lábam kisebb mértékben harántsüllyedéses mint a jobb.
Az elmúlt egy évben jöttek rám ezek
a nyavalyák és mindenképpen el akarok kerülni mindenfajta műtétet.
Eddig a talpbetétekkel kísérleteztem.
Több szakember többfélét mondott,
van aki esküszik arra, hogy gördülő-
talpas cipőre van szükségem, van
aki azt mondja, hogy nem oldja meg a problémámat.
Jelenleg tanácstalan vagyok, szeretnék hinni abban, hogy a gördülőtalpas cipővel jobb lehet a helyzetem és, hogy semmiképpen nem romlik tovább! Segíthet-e ez a cipő a harántsüllyedésen, a sarokemelésen, hogy a csípő és későbbiekre nézve a térd se károsodjon?
Kérem, szíves válaszukat, hogy volt-e, van-e valaki hasonló helyzetben? Tapasztalt-e evvel kapcsolatban a gördülőtalpas cipőkre nézve jótékony hatást?
Lehet-e ezen evvel a cipővel segíteni,
vagy csak a speciális cipőbetétekkel?
A gördülőtalpasokba gyógybetét nem
használható, ezt mondták nekem.
Tud-e ennyi mindent korrigálni a speciális talp? Előre is köszönöm, ha valakinek tapasztalata, véleménye van, ami segíthet nekem!

Tisztelettel

A.F-né