Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ametáltbirod?

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mokkát azért jó nézni reggel, mert még 28,5 fél fokban (reggel hatkor ennyit mutatott a hőmérő a lakásban), akkor, amikor az ember kókadozik a melegtől, is fel tudja baszni úgy magát rajta, hogy nem kell se kévé, se energiaital, se speed, a sima idegtől úgy ébred fel az ember,…..
A Való világ negyedik szériájának nyertese, az éjjeliőrből kvázi amorozóvá avanzsált VV Alekosz alaposan kitolt saját magával, amikor a szerződésében foglaltakra fittyet és egyebet hányva engedett a Tv2 csábításának és beszállt az Összeesküvők című reality műsorba. Nem…..
A médiaelmélet loboncos hajú prófétái évekig rikoltozták, hogy vége "a kánonnak", ami szerintük azt jelenti, hogy a közszolgálati televíziónak szépen le kell másznia az amúgy is teleszart elefántcsonttoronyból a nép közé, és nem mindig a magasművészetben, meg…..
ametáltbirod? 2009.04.20 14:41:50
ametáltbirod? 2009.04.21 08:45:57
@N.Zoli: Erre mondják:nehéz gyerekkorod volt:)
A Tv2 most szinte biztosra ment, már ha a bukásra hajt: lemásolják ugyanis a Hole in the Wall című legendásan idóta embertetrisz licenszét, és celebekkel tömik majd meg. Ha minden igaz, és még a Blikk is.   Hogy mi az az embertetrisz? A műsor egyébként Japánból indult…..
ametáltbirod? 2009.02.26 13:35:26
@fallen: "Azt nem lehetne, hogy víz helyett láva legyen a medencében?"

Geronimo Marcsin az sem sokat rontana.
Nemrég lehoztunk egy levelet Csenki Attila humoristától, amiben elmesélte, hogyan kamuzott ótvaros nagyokat a Best magazinnak (hogy pontosan miért, az nem derült ki), azok meg bekajálták az egészet, fotósoppolt tesótól a roma protokollzenész nagyfaterig, aki az egykori…..
Csenki Attila, a Showder Klub egyik humoristája úgy megszopatta a Best nevű bulvármagazint, hogy még mindig sírunk a röhögéstől a történetet olvasva. Célja csak annyi volt, hogy kiderüljön: mennyire néz utána az újságíró a cikk alanyának, tud-e egyáltalán arról, hogy kiről…..
Miközben mi a Sztárok a fejükre esteket ekéztük ezerrel, aközben csöndesen meghúzódott egy műsor az ATV-n, amely tényleg Afrikáról, meg úgy általában a harmadik világ gondjairól szól. A Jaksity Kata-féle A világ arcai néha viccesen amatőr műsor, néha viszont kimondottan…..
Újabb múltfeltárást indít az MTV, ráadásul most nem rendszerváltás előtti évekről, hanem rendszerváltás körüli, és az azt követő nehéz időkről. A műsorvezető pedig hiteles, szeretjük. "Visszajátszás címmel egész éves műsorsorozatot indít Erdős Gábor a…..
Vajon, ha azt mondom panama, a képszerkesztők hány százaléka vágja rá gondolkodás nélkül, hogy a magyar kormány panamakalapos csoportképe? És hány százaléka mondja azt, hogy attól függ, ki van kormányon? A HVG pár évvel ezelőtti címlapját másolja a Magyar Nemzet hétvégi…..