Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DzseNtri

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert hát, ha bunkó volt velünk a pincér miután előzőleg szemen köptük, akkor legközelebb biztos, ami biztos rúgjuk fordulatból tarkón is lágyan, mielőtt kihozza a levest. Ugye? Nem. Mert ez enyhén szólva is egy negatív, öngeneráló, skizoid folyamatot szül. Olyan, kb, mintha…..
DzseNtri 2012.05.29 11:53:05
@abschattung: Ne csodálkozz annyira. Ahogy nézegettem a youtube videók alatti megnyilvánulásokat volt ott "tudjukki" víziós dalfesztivál, meg hogy ugyan ha az lett volna akkor mi sokkal előkelőbb helyezéssel zárunk... szóval most is volt egy kis zsiráfozás, mert hát nálunk az kötelező :( más ország kommentjei esetében természetesen semmi hasonló nem merült fel.
Egészen magára gerjedhetett a hét végére Orbán Viktor. A sajtóból kirajzolódó délceg karaktere láttán az ember legalábbis minimum magába zúgott volna: hódított, okított, szeretett. Pár nap leforgása alatt. Mindezt ráadásul államférfiúi magasságokban. Csütörtökön…..
DzseNtri 2012.05.27 15:45:25
@abschattung: majdnem csak Kína helyett Észak-Korea. Ahhoz, hogy kínai félkomcsi rabszolgatartó legyünk kéne pénz, meg valami ipar, az meg itt nincs. Szóval marad az elzárt, nyomorgó szürreális párhuzamos valóság, ahol 100 darab skizoid önkultusz építő ünnepli magát budget zakóban ray-bun napszemüvegben, díszletvárosok meg csontvázak között... Azt meg, hogy a seggberúgás után nyugati gyarmat legyünk kétlem, az hogy ennyire nagyon paterolnának kifelé minket a NATO-ból, meg elnézve, hogy a hasonszőrű görögöket még az EU-ból is hát biztos jelent valamit...
DzseNtri 2012.05.27 15:48:18
@nemsirunk: az a baj, hogy szerintem inkább ráizgulnának, hogy, ha saját felméréseik alapján is félelmetesek, mint hogy ez fájna nekik. Az adódömpingen meg nem is változtatna. De én is remélem, hogy minél kevesebben regisztrálnak az alattvaló listán.
Valamiért minden évben úgy alakul, hogy Anyák Napja környékén előkerül ez a csöppet sem vidám téma. Tavalyelőtt tiniabortuszok, tavaly plakátkampány, idén abortusztabletta. Szombaton olvastam, először az MNO-n, majd az Indexen, hogy "az Országos Gyógyszerészeti Intézet…..
DzseNtri 2012.05.26 11:48:25
@an hero please IV: nem tudom szerintem jelenleg nem a dédszüleiknek kéne sem elvetetni sem felnevelni, a világ meg némileg megváltozott azóta. A múltban más volt például a gyermekhalandóság, élettartam, életritmus, meg hát extrém példának a Taigetosz. De releváns kérdésként: "Lehet arról beszélgetni, hogy az abortuszok száma Magyarországon magas (2011-ben Magyarországon 38 ezer művi terhességmegszakítást végeztek), de ebben a képletben egy terhes nő nem lehet „nemzetstratégiai eszköz” aki nem termel több adófizetőt, nem lehet „bűnös”, mert „fogyassza a magyart!”. Talán fel kéne vetni a kérdést, hogy miért vetetnek el ennyi gyereket? Talán, mert a szülők maguk sem tudnak megélni? Mert nem tudnák etetni, felnevelni? Esetleg függő az édesanya? Mennyivel rosszabb, ha valaki elveteti a gyereket, mintha kupacra szüli (ne adj’isten segélyért), éhezteti, veri, dohányzik a terhesség alatt, iszik a terhesség alatt? Mennyivel jobb, ha éhen hal később, megfagy, gyermek prostituált lesz belőle? Magyarországon az emberek 30%-a szegénységben él. Minden 5. gyerek szegény, 100-ból 10 nyomorog, éhezik . Ez talán Istennek jobban tetszik?" szabotazs.blog.hu/2012/05/26/isten_ehen_halva_szeret_teged#more4546863