Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KLP

40 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Horizont Bútor 20 éve nyitotta meg első üzletét és azóta a Dunántúlon már 10 városban vagyunk jelen bútor boltunkkal. Nagyon hamar rájöttünk, hogy csak a minőségi konyhabútorokkal lehet versenyképesnek lenni. Blokk konyha, klasszikus konyha és modern konyha - láthatja, hogy a Horizont Bútornál…..
A nálunk található szekrénysorok túlnyomó többsége hazai termék, de található nálunk lengyel és szlovák termékek is.  A Horizont Bútor jelmondata: garantált minőség olcsón. Cégünk valóban olcsón kínálja minőségi termékeit. Nézzen szét a bútoraink között akár itt virtuálisan a honlapunkon, vagy…..
A thai masszázsban a masszőr nemcsak tenyérrel és ujjhegyekkel masszíroz, hanem lábfejjel és könyökkel is. A nyugati masszázsokkal ellentétben a thai masszázs nem az izmokat dolgozza meg, hanem elsősorban a test energiáit aktivizálja, ritmikus akupresszúrás nyomásokkal végig a test energiavonalai…..
Franciaágy outlet sok remek bútorral, itt érdemes körülnéznie! Mi nem webáruház vagyunk, hanem egy nagy, 4000 m2-es raktár. Hazánk egyik legnagyobb franciaágy lerakata. Alacsony költségekkel, kicsi, nagyon kis árréssel dolgozunk. Tippeket is szívesen adunk, nem tartunk a konkurenciától, mert…..
Új kanapé és ülőgarnitúra az Ön ízlésére szabva: egy használt kanapé áráért, azaz a szokásos bolti ár közel feléért! Ráadásul azonnal elvihetően. Tapasztalatunk szerint, manapság az érdeklődő az ülőgarnitúra alatt sarokgarnitúrát, L alakú vagy U alakú sarokkanapét, esetleg egyenes kanapét ért. Az…..
500-600 kanapé 4000 nm-n. Jól hangzik? Erről Ön is meggyőződhet! Mert mi nem webáruház vagyunk, hanem egy raktár: hazánk egyik legnagyobb kanapé és ülőgarnitúra lerakata, elosztó centruma. Véleményünk szerint jobb, ha a vevő magának leteszteli a bútort (pl. ráül), mielőtt megveszi, hazaviszi, és nem…..
jó linkek Műgyanta padlóburkolat 2017.08.12 08:03:00
Kiváló minőség, elérhető ár, időtálló burkolás.  A műgyanta padlóburkolat előnyei: - Nagyon rövid idő alatt elkészül. - Hosszú élettartam. - Könnyedén felújítható, javítható. - Jól tisztán tartható, hézagmentes. Miért Mi? - 25 év tapasztalat műgyantázásban. - Részletes tanácsadással és…..
Szakemberek által irányított és végrehajtott tehertaxi szolgáltatás Budapesten. Jó áron, korrekt feltételekkel. Vállalkozásunk nagy kapacitásokkal rendelkezik, több év alatt rengeteg megbízást végeztünk el. A fuvarozó cégünk több nagyobb rakterű gépjárművel áll ki, amiben a szállítani kívánt…..
Kedves Érdeklődő! Ügyes, több éves redőny javítási tapasztalattal rendelkező munkatársaink megjavítják az elromlott redőnyt. Redőny javítás Budapesten, szakszerűen, jó áron és gyorsan. A redőny javítás ideje függ attól, hogy van e szabad kapacitásunk továbbá, hogy hová kell kiszállnunk javítani. Ha…..
Linkpláza Órabox.hu webáruház 2017.06.13 19:41:00
Órák. Kiegészítők. Óratartók. Minőségiek. Korrekt áron. Órabox.hu.   Milyen termékeket vásárolhat internetes áruházukban?  Termékeik főleg órás szerszámokat, kiegészítőket, órafogatókat, óradobozokat foglal magába. Valamint más órás dolgokat és STURMANSKIE, POLJOT AVIATOR,VOSTOK EUROPE, TW STEEL…..
Felújítás? Építkezés? Állványozni szükséges? A Zöldi Kft. keretes állványok építésével, bérlésével és szállításával foglalkozik. Társasházaktól a családi házakig, de akár ipari kémények állványozását is megoldjuk. Modern, német gyártmányú PleTTacc és MJ állványrendszerekkel dolgozunk Miért…..
Órák szerelmesei, figyelem! Rengeteg óra, órás szerszám kapható nálunk. Termékkínálatunk főleg órás szerszámokat, kiegészítőket foglal magába. Valamint egyéb órás kiegészítőket és POLJOT AVIATOR, TW STEEL, VOSTOK EUROPE, STURMANSKIE órákat. A szerszámok és órák mellett vannak még: Óraplexik -…..
Parkolás jó áron, közel a reptérhez? Igen! A Szabad Parkolóban. Ön a parkolóhelyét lefoglalhatja weblapunkon online aminek elérhetősége: www.szabadparkolo.hu. A  Szabad Parkoló területén történő leparkolást követően, irodánkban munkatársunk segítségével kitöltik a parkolási lapot. A parkolási lapot…..
P + R, de kicsit másképp = parkoljon és repüljön! Nemzeti Reptéri Parkolónk megközelítőleg félezer személygépkocsi biztonságos tárolására lett kialakítva a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér közelében, 5-7 percre a Ferihegy 2-es termináltól. Az M0 felől érkező látogatóink  a 400as út irányából…..
jó linkek Játék webáruház 2017.03.10 22:05:00
Sporteszköz? Gyerekjáték? Igen, a Fabuland webshopban, ahol sportszereket, kerti bútorokat, játékokat és egyéb termékeket lehet megvásárolni kiváló áron. Termékkínálatunk széles körben áll vásárlóink rendelkezésére! Az év minden időszakának, szezonjának szabadidős termékeivel rendelkezünk, és…..
 Káprázik a szemem, zsibbad a fenekem, itt az ideje egy kis egészségügyi sétának. Felkelek a monitor elől, körbejárok a szerkesztőségben, kinézek az ablakon. És mit látok? Két Opelt. A B-Corsa lehet úgy tízéves, az Astra meg tizenöt. Vagy fordítva. Vagy mindkettő tíz,…..
jó linkek Horizont bútorok 2017.03.04 21:15:00
Bútort keres? Minőségit? Lehetőleg hazait? Jó áron? Megtalálta! Cégünk több mint 20 éve már a piacon van és azóta a Dunántúlon 10 városban vagyunk megtalálhatóak üzleteinkkel. Hamar megtanultuk, hogy csak és kizárólag a minőséggel tudunk versenyképesek lenni. Merre vagyunk jelen? A Horizont bútor…..
Figyelem! OKJ-s szakmák a vendéglátásban a Melyiktanfolyam.hu-n! Cukrász? Idegenvezető? Pincér? Szakács? Itt megtalálod a legtesthezállóbb szakmát! A pályaválasztás nagyon nehéz döntés, amit a felnőttkor kapujában meg kell hoznia mindenkinek. Egy életen át meghatározhatja az ember a jövőjét, a…..
Érdekelnek a gépek? CNC gépkezelés? Villanyszerelés? Hegesztés? Nézz szét nálunk, és tanulj hiányszakmát! Blogunkat azért hoztuk létre, hogy megfelelően segítsük az OKJ-s tanfolyamot keresőket a számukra megfelelő szak megtalálásában. Honlapunkon az államilag elismert OKJ-s tanfolyamok bemutatása…..
jó linkek 4D ultrahang Budapesten 2016.10.10 17:29:57
Kismama vagy? 4D ultrahangot keresel Budapesten? Akkor a Hepinetet keresed! 4D-s babamozit a terhesség 16. és 32. hete között bármikor el lehet készíteni. Az ultrahang vizsgálat nem terheli a szervezetet sugárzással, nem jár kockázattal, nincs káros mellékhatása, korlátlan számban ismételhető. A…..
Franciaágy? A budapesti áruházunkban tuti, hogy megtalálja, azt amit keres. Közel a piaci árak közel feléért! Kijelenthetjük, azt a tényt, hogy ilyen jó minőséget ennyiért nem igazán találunk itthon. Import minőségi franciaágy két helyről: egy olaszországi cégtől, aki első osztályú franciaágyakat…..
A ManiaXtreme a saját készítésű SYL női divat márkáját, valamint az import női árukat kedvező áron, kedvező feltételekkel kínálja a viszonteladóknak is. A webáruházunkban fellelhető női termékeinket minden héten újraellenőrizzük, kiegészítve azt a női táska, cipő és egyéb kiegészítő áruk széles…..
Sok kanapé? Jó áron? Helyben vagyunk: kanape.net. Bútor áruház Budapesten!  Mi nem webáruházként üzemelünk, hanem raktárként: Magyarország egyik legnagyobb kanapé és ülőgarnitúra lerakata, elosztó központja. Szerintünk jobb, ha a vevő magának leteszteli a bútort (pl. ráül), mielőtt megvásárolja és…..
jó linkek Órabox.hu Webáruház 2016.07.26 10:06:31
  Termékeik elsődlegesen órás szerszámokat, óradobozokat, órafogatókat, valamint órás kiegészítőket foglal magába. Továbbá más órás dolgokat valamint POLJOT AVIATOR, TW STEEL, VOSTOK EUROPE, STURMANSKIE karórákat. Az órás szerszámok és órák mellett forgalmazunk még: Óraplexik - Óratartó doboz…..
Női ruha webshopunk minden héten újdonságokat mutat föl, a divat kedvelői kedvükre tallózhatnak a kiváló árú női ruhák között. A ManiaXtreme a saját gyártású SYL márkanevű női divattermékeit, továbbá az import női holmikat jutányos áron, kiváló kondíciókkal továbbítja a viszonteladóknak is. A…..