Regisztráció Blogot indítok
Adatok
payron2

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vicces videók:kígyó a wc-ben:) Ez az átverés, az egy kicsit durva humor! De még szerencse hogy a wc-be dugták azt a hatalmas kígyót, mert így legalább jó helyre ment..nem a gatyába! Eléggé durva vicc, de érdemes megnézni! Még jó hogy nem velem történt ez a poén. Nagyon sokat…..
Játék letöltés: Call of Duty. A szerencsésebbek már több napja lövöldöznek egymásra a Call of Duty: World at War multiplayer bétájában - a többieknek itt egy szép, tartalmas videó a többjátékos hancúr által nyújtott örömökről. Call of Duty Játék leírás: World at War a…..
Az akciójátékban számtalan pályán küzdhetünk egymás-, illetve a számítógép ellen, miközben tucatnyi fegyvert vehetünk magunkhoz. A szép grafikával és egyszerű kezeléssel rendelkező programban tucatnyi hálózati CTF (capture the flag) mód, illetve két egyéni, DMSP (fight a…..
Lara Croft november 18-án újból visszatér, és a nagyobb platformok szinte mindegyikén elérhetővé válik még a karácsonyi szezon előtt. Hogy képet kaphassanak a játékosok arról, mire is számíthatnak a teljes játék megjelenésekor, közzétették az Xbox Live-on az Underworld…..
Egy igazi kedves vicces videó:)Nagyon ötletes. Érekes arcot vágnak az emberek, főleg mert rendőr az illető:) Ez egy jó kis humortabletta:) ..
Minimum rendszerkövetelmények:   Microsoft Windows XP vagy Vista 1.5 Ghz Intel Pentium vagy AMD processzor 512 MB RAM (XP), 1 GB RAM (Vista) 4x CD-ROM/DVD-ROM meghajtó 500 MB szabad lemezterület NVIDIA GeForce 5900 vagy ATI 9600 Pro/X600  …..
Vicces videók: vízbeesés! Hát ez nagyon jó:)Van egy olyan közmondás, hogy aki másnak vermet ás, maga esik bele. Hát ez itt nem igaz:) Szerintem ezután a vicc után, nagyon sok kártérítést kellett fizetni:)Főleg a biciklistáknál. Nézd meg ezt a videót, aztán ne nagyon menj…..
Még mielőtt megnéznéd a 2007 es év legjobb humoros kandikamera videóját, hangolódj rá egy nagyon ötletes, jópofa poénos videóval. Egy igazi vicces videó. Az ötlet: költözésnél megkéred hogy vigyenek be egy dobozt, egy másik szobába, aztán a tudtod nélkül kicserélik egy…..
Ingyenmobil 2007.12.28 03:14:00
Egyszerű online megoldások a telefonálások terén! Nem msn, skype program, hanem valós telefonhívás, mobilhívás headseten keresztül! A német, kölni székhelyű, holland tulajdonban lévő Betamax GmbH által kifejlesztett VOIP (Voice Over Internet Protocoll) rendszert használó telefon…..
Egy hihetetlen poén:) Még szerencse hogy a szemüveges hölgyet elkapták, mert kifutott volna a világból:) Nagyon jó vicc, igazi vérbeli humor! Eldobnak egy botot, a kutya visszahoz egy égő, füstölő dinamitot! Hatalmas poén, de a legjobb az az egészben, hogy a kutyus fut utánad a…..
  2007 es év legjobb abszolut humoros, kandi kamera videója. Igazi vicces kandikamera videók!  Nagyon-nagyon jók! Az első, egy baromira funny ötlet. 10 percig röhögtem. Elképesztően vicces, humoros, csak válogatott poénokkal:) A nyertes filmben láthatjuk a…..
A Samsung és Giorgio Armani bemutatatta új luxus mobilkészülékét, amely a két cég stratégiai együttműködésének első terméke.      A Giorgio Armani csoport és a Samsung Electronics bemutatta az új  Giorgio Armani – Samsung…..