Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csilll

51 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az, hogy a Naked and Famous fellépett Budapesten az egyik legjobb bizonyíték arra, hogy azért lassan, de biztosan fejlődik a magyar koncertfelhozatal. Az új-zélandi zenekar ráadásul különösen jól sikerült második lemezét hozta ide, és bár nálunk egy dalt sem játszottak annyira…..
Erre a nagy duettre izgult rá az MTI is múltkor. Rihanna vendégszerepel Shakira új, Can't Remember to Forget You című dalában. Hát, őszintén szólva mi valami andalgós cuccra számítottunk, a borító is ezt erősítette, nem pedig ska punk-os rockdalra, amolyan régebbi No Doubt…..
A rendőrség bejelentette, hogy a spanyol Delorean tagjai már biztonságban vannak azok után, hogy vasárnap Mexikóvárosban egy virtuális emberrablás áldozataivá váltak. A hírek szerint az emberrablók magukat helyi rendőröknek álcázva azt állították a zenekar tagjainak,…..
Elektropop találkozik akusztikus gitárral az új-zélandi The Naked And Famous legújabb számában, az A Stillnessben. Már csak két hétig kell böjtölni, s szeptember idusán (16-án) megjelenik a zenekar második, In Rolling Waves című új albuma, melynek első beharangozó daláról…..
A Nicolas Jaar és Dave Harrington páros alkotta DARKSIDE hamarosan új anyaggal örvendeztet bennünket. A Nicótól megszokott sötét hangulat jellemzi az új lemezt is, amelyből rögtön kaptunk is egy ízelítőt, ráadásul az első tizenegy…..
A szokatlanul kreatív kanadai Walk Off The Earth a minap új klippel jelentkezett. A Lorde-féle Royals feldolgozás videójában Sarah és a srácok ezúttal is valami újítással jelentkeztek: a dal éneklése közben - hangszereiket váltogatva - hol gitároznak,…..
A Nova Rockon az idei év egyik kétségtelenül legjobb koncertjét adó Kings Of Leon ma vadiúj számot jelentetett meg az ősz elején érkező Mechanical Bullról. A nashville-i srácok ezúttal a Wait For Me-t pécézték ki maguknak, mely ugyan eltér…..
A Placebo szeptember 16-án jelenteti meg bűvös hetes albumát, a Loud Like Love-ot, melyről a Too Many Friends után ma megérkezett a lemez címadó dalának videója is. A klipben a zenekartagok fel-felvillanó alakjai mellett az új anyag borítójának képeit…..
A Stámusz fivérek alkotta Stamusic egy friss, nyári klubzenével dobta fel napunkat: a Szécsi Böbe vendégszereplésével elkészített Go To The Discót az elmúlt napokban osztották meg az egyik közösségi oldalon. A Voice tehetségkutatóban…..
Méghozzá egy új albummal igyekeznek felpezsdíteni a rajongókat, szeptember 16-án ugyanis megjelenik az In Rolling Waves címre hallgató második korongjuk, amelyet Thom Powers és Aaron Short tagok produceri munkájával rögzítettek Los Angelesben. A…..
Múlt pénteken némi "résen lét" jóvoltából eljutottam a leghíresebb energiaital által promotált, összművészeti burn Yard Live bulira, ahol Kimi Raikkönen pózolása után Avicii, Rune RK, Yamato és a Metha-Mira páros is fellépett, a látványért pedig a lengyel street art…..
Az MGMT a napokban közzétette hamarosan megjelenő, cím nélküli, harmadik lemezének borítóját, melyen a fiúk egy fodrászszalon előtt hesszelnek egy fűnyíró és egy madárkalitka társaságában. A korongról a duó egyik fele, Andrew VanWyngarden a…..
…hanem egyben az Arctic Monkeys legújabb dalának címe is! A srácok szeptemberre tartogatják új lemezük, az AM megjelenését, ám arra a 2013 című szám nem kerül fel – ehelyett csak a Do I Wanna Know kislemezén lesz meghallgatható.…..
Az MR2 Petőfi Rádiónak hála, a Trouble Ist most már mindenki kívülről fújja, így nem telt érdeklődés hiányában az itthon eddig kevésbé ismert Turboweekend első magyarországi koncertje. Az idei VOLT Fesztiválon fellépő, mókás dán srácokat, Silast (ének), Anderst…..
Augusztus 12-én adja ki új kislemezét a tavalyi Szigetet is megjárt The Vaccines. A rövid anyagon négy szám lesz hallható, melyet a zenekar márciusi, Egyesült Államok-beli  turnéja alatt rögzítettek Los Angelesben. A produceri munkálatokat John Hill (korábban…..
A gondolkodós elektronikus zene egyedülálló csapata, az izlandi GusGus immár n-edszerre, pontosan harmadszorra látogatott hazánkba: ezúttal a VOLT Fesztiválig utaztunk, hogy elcsípjük őket egy villáminterjú erejéig: a zenei alapokért felelős, oszlopos tagként működő…..
Két és fél év után megjelent a Kerekes Band új lemeze, a Folklore Man. A magyar népzenei motívumokkal tűzdelt és egyre több énektémát tartalmazó korongon a vendégzenészek sorát bővíti Mike Finnigan, Paul Schields és Fábián Juli is, aki…..
A Burn Yard Live a világ legjobb DJ-it felvonultató BalatonSound után Budapestre hozza el Aviciit. A július 26-án megrendezésre kerülő esemény fő koncepciója, hogy egy "új, kreatív megközelítésben ötvözze a zene, a művészetek és a sport adta…..
A Nova Rock időzítésében az a jó, hogy rock-metál profilját tekintve semmilyen más, hazai vagy hazánkhoz közeli, nemzetközi fesztivállal nem ütközik, az egyetemi vizsgaidőszaknak viszont pont a kellős közepére esik. Nos, idén kivételt tettem, és a KISS, Korn, Rammstein, Paramore…..
Ma adta ki Eminem Symphony In H címre hallgató zsír új számát, melyet Tony Touch július 9-én megjelenő mixe, a The Piece Maker 3: Return of the 50 MC’s tartalmaz.. A Symphony In H a 40 éves detroit-i rapper 2010-es Recovery után kiadott első anyaga, melyet – a másfél órás szettel…..
A katalán kultúra központjaként számon tartott Barcelona méltán híres fesztiváljairól: a tavasz végén megrendezett Primavera Sound után holnap indul a Sónar fesztivál is. Ahogy a főként zenei koncertekre berendezkedő Primavera Sound, úgy a kulturális programokban legalább…..
Új csúcsot állított fel a Green Day a koncertlátogatás statisztikájában! A londoni Emirates Stadion történetében először adta el a rendelkezésre álló hatvanezer jegyet az amerikai idióták szombat esti showjára.Eddig még sosem sikerült ehhez hasonló jegyeladási eredményt…..
Június 3-án jelenik meg a Disclosure duó Settle című albuma, melyről a Lawrence tesók ismét kiszivárogtattak egy újabb dalt. Az erősen retro-house alapokra épülő, When A Fire Starts To Burnben ezúttal nincs közreműködő híresség, a…..
A vasárnapi olasz kupadöntő szünetében PSY lépett fel sztárvendégként, előadva világraszóló slágerét, a Gangnam Stylet. A koreográfia azonban annyira sem jött be az olasz drukkereknek, hogy csendben tűrjék az előadást, így a szám egyharmadánál fújolni…..
A Hova menjünk idén fesztiválozni?-kérdés megválaszolásában bizonyára nem kell ellátni okos tanácsokkal azokat a rockereket, akik pár napon keresztül mást sem szeretnének hallani az erősítőkből, mint külföldi zenekarok gitárszólóit, basszusdöngetéseit és dobpergéseit. Ők…..