Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr.BlackMan

7 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SzaruPc Az új rész késik! 2012.03.20 20:01:00
Hát nem is tudom, meggyűlt a játékkal a bajom így még várat magára a bemutatása!!! Nem kell megijedni mert hamarosan jön (a héten)! Addig is ajánlanék nektek egy jó MMO rpg-t vagyis fél MMO rpg: League Of Legends -et!! Aki szeretne az jöjjön trolkodni ha van kedve fel is vehet…..
Mr.BlackMan 2012.03.27 14:58:19
@Eflek: ebben igazad van (vagyis félig) mert nem teljesen ugyanaz de nem számít már mert új intro készül az az új részhez, de azt már nem én készítem hanem az egyik társam!!!
Mr.BlackMan 2012.03.25 20:27:54
@pmate95: az eredetiséget hanyagoljuk mert a sza rupc nem a sz a r -ra utal hanem egy bizonyos helyiségnévre a pc meg ugyebár a személyi számítógépre na de nem is ez a lényeg!! akinek nem tetszik az ne nézze nekem eza véleményem:D ja meg nem győzöm kihangsúlyozni, hogy a videóban szereplé bizonyos tartalom (pl az intro zenéje) ezekre van engedljem freddyD-től de ha nem hiszitek pl nézzetek fel tubera keressétek meg a fogadóóráját és ott rá is kérdeztem még anno és belement de még utána levélben is beszéltem vele így erről is ennyit:D akinek tetszik az követni fogja a blogot akinek nem az meg csak azé fogja megnézni, hogy fikázza de engem ez nem érdekel mert építő jellegű kritikát szivesen fogaok mindig PL.: már a név is át lett írva és az új "egyedi" intro is készül:) Kellemes blogolást mindenkinek!!!:)
Mr.BlackMan 2012.03.26 14:53:20
@PCVeterán: Végre egy normális szidás:D Készül az új intro (kiadtam feladatba másnak) és legközelebb egy autós játék fog kikerülni a blogokra meg tubera!!! Remélem azt jobban fogadjátok/fogadod! Amúgy is a játék valóban nem a legrosszabb de azt mondtam is ha jól emlékszem+ tele van hibákkal ezért szántam ezt első videónak!!!
SzaruPc LOL FAIL 2012.03.24 19:05:00
Tegnap este unatkoztam így hát gondoltam LoL-ozok eggyet és hát egyszer csak megőrült a településen a játék így történt ez az:D Végülis sikerült felvenni a végét és hangsújozom, hogy a végét mert ez nagy kár mert ennél viccesebb dolgok is voltak elhihetitek ám!!!:D Na nem is…..
SzaruPc Midnight Racing előzetes 2012.03.15 13:13:00
Hujujj!!! A jövő szerdai alany ez lenne... már a telepítéssel is meggyűlt a bajom a játékmenetről meg ne is beszéljünk!!! ..
Fúúú lesz itt minden jó és rosz! Lesznek ásító körték, táncoló koponyák és beteg füves jelenetek!!! Ezt a játékot kín volt játszani és hát őszíntén nem is sikerült jól bemutatni de azért lessétek!!:) by Mr.BlackMan ..
SzaruPc Kis előzetes! 2012.03.10 11:59:00
Hát ez egy brutálisan füves játék!! Eddig csak nevetni tudtam rajta... ..
Hát el is érkezett az 1. igazi SzaruPc-s videó, volt benne sok munka lessétek meg és írjatok véleményeket, hogy milyennek is látjátok mit változtasunk az összeállításon vagy adjatok jó ötleteket!!:) Jó szórakozást!!! ..
SzaruPc Felvilágosodás! 2012.03.04 10:20:00
 Üdvözlök minden kedves vendéget a blogon!! A blog mint egy pár perce megalakult aminek a célja, hogy rosszabbnál rosszabb játékokat mutasson be humoros kreatív formában rövid videókban!!! Egyenlőre még csak tesztelés céljából készítűnk pár videót amit hamarosan látni is…..