Regisztráció Blogot indítok
Adatok

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fodor Gábor Temetetlen halott 2012.06.16 19:18:00
Ez a címe Mészáros Márta filmjének, amely Nagy Imre életéről szól. Ma van 23 éve annak, hogy a rendszerváltás szimbolikus eseménye, Nagy Imre és mártírtársainak újratemetése, lezajlott. Ma van 23 éve annak is, hogy a mai miniszterelnök bemutatkozott az ország nyilvánossága…..
  „Közép- és Kelet-Európa országai azért féltek, mert nem voltak kész, érett demokráciák, s minthogy féltek, nem is tudtak azokká válni. A zavartalanul szabad, félelemmentes politikai élet kibontakozása a legkülönbözőbb pontokon beleütközött volna ezeknek a nemzeteknek a…..
If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it is probably a duck. (Ha egy madár úgy néz ki, mint egy kacsa, úgy úszik, mint egy kacsa, és úgy hápog, mint egy kacsa, akkor az valószínűleg kacsa.) – az angol mondásnak különös aktualitást és magyaros…..
Debrecen nem ajándékba kapja a stadiont, megdolgoztak érte a debreceniek – állítja Orbán Viktor. A futballba rengeteg pénz áramlik, az akadémiák – köztük a miniszterelnöknek oly’ kedves felcsúti – soha nem látott forrásokhoz jutnak, az élvonalbeli klubok…..
2012.04.20 12:59:54
@ComLo: ez jó, örülök neki, de a csajok elköltöztek onnan egy másik helyre, mert semmivel nem nőtt a nézőszám. A nézőszám emelkedés a férfiak BL szereplése miatt történt. Ha nem lenne sikeres (a leon elleneit még most sem hevertem ki), akkor radikálisan csökkenne. Tehát a siker vonza a közönséget.
Sajna a fociban nincs siker, nincs semmilyen elmozdulás, a magyar bajnokság harmatgyenge. Semmi nem indokolja a nézőszám növekedését, akkor miért?
Nem akarok demagóg lenni, de nehezen tudok érvelni a baráti körben, amikor azt a kérdést teszik fel, h miért nem a kb. 2 millió mélyszegénységben élőkre fordítjuk az 50-100 milliárd forintnyi focipnzt?!!!
Nem árulok el különösebb bennfentes titkot, ha leírom, ami egyébként is köztudott: Orbán Viktor politikai teljesítménye és képességei közül saját hatalompolitikájára különösen büszke. Ez az a terület, ahol úgy tud keménynek és következetesnek látszani, hogy közben a…..
Fodor Gábor A hozományvadász 2012.04.13 09:13:00
Az oly gyakran emlegetett kifejezetten Magyarországra jellemző problémák közül számos leírható a hazánkban húzódó, hosszú múltra visszatekintő törésvonalakkal. Kelet- és Nyugat-Magyarország, főváros és vidék, meggazdagodók és elszegényedők, jobb- és baloldal, nyugatias…..
2012.04.13 13:15:10
@wagem: Hé haver, lejárt már az elmúltnyolcévezés ideje, ugyanis a haverjaid két éve irányítják? Az országot. Ez már az ő teljesítményük. Sikerült teljes nemzetközi elszigeteltségbe vezetni hazánkat és a nemlétező unortodox gazdaságpolitikával a csőd szélére sodorn. Erre büszke lehetsz.
2012.04.13 13:45:16
@wagem: jobboldali politikusok sora ítéli el Magyarországot! Nem állnak szóba Orbánnal. Európa szégyenpadjára kerültünk.
Németország szövetségi elnökét tegnap óta Joachim Gaucknak hívják. Gauck a kelet-német állampárti múlt megismerhetőségének elkötelezett harcosa, a Stasi-akták kutathatóvá tételének úttörője, akinek személyében nem csak a pártok tudtak megállapodni, hanem a társadalom…..
2012.03.19 12:31:19
@kristofxx: ha az ügynök kérdés ma már nem több, mint egy kommunikációs gumicsont és minden veszély nélküli, akkor miért félnek nyilvánosságra hozni??? Miért változott meg Kövér véleménye? Mert a mi kommunistánk a jó kommunista? A mi ügynökünk a jó ügynök? Ezeket kell védeni?
Miért?
2012.03.19 12:44:36
@Kutchek: amiatt is kell a teljes nyilvánosság, hogy mindenki számára világos legyen,
voltak e ügynökök akik előnyben részesültek (privatizáció, állami pozíciók,kapcsolati háló, zsarolás, stb.? Ennek tisztázása morális kérdés.
és ez nem csak az értelmiség belügye, mint ahogy Kövér állítja.
2012.03.20 00:54:21
@Éhes_ló: kár, hogy állandóan zsidózol, buzizol, cigányozol, kommunistázol, embereket és szervezeteket gyalázol, mert ha az adot ügyben érvelnél,ami azért jól megy, akkor sokkal többet érnél el a hazád érdekében, mint ezzel az ótvaros gyűlölködéssel. szar lehet így élni...
mi lesz akkor, ha a jobbikban is csalódni fogsz? azért ne menj a tiszának.

szögi lajos és marian cosma halálesete után napokig csak kóvályogtam, mérhetetlen indulat gyülemlett fel bennem és még sok ezer honfitársamban. de a gyűlölködés és az általános elítélés helyett a büntetés elmaradhatatlanságát ezerszer fontosabbnak tartottam, mert a felelősség nem egyenlő. ezekért a tettekért csak az elkövetőket lehet büntetni. emiatt nem vagyok hajlandó a magyarellenesség vádját elfogadni.

a témához pedig, továbbra is teljes nyilvánosságot az ügynökaktáknak!!!
Újabb szupersztárral bővült a blogger társadalom, most maga Fodor Gábor kezdte el csapatni véleményét, ami úgy kellett nekünk, mint egy falat kenyér. Bődöcs Tibor mondta a szinte már klasszikusnak mondható monológjában, hogy Torgyán doktor alakját időről-időre fel kell…..
2012.03.15 14:46:46
@zsalas: a bejegyzésedet olvasva, úgy tűnik, vagy felületesen olvastad a blogbejegyzést, mert nem arról szól, amit Te írsz, vagy tudatosan akarod félremagyarázni. Egyik sem jó.
(The article is available in English.) „Úgyse hiszi senki el magának, hogy amit lát, az tényleg van, hanem várja, hogy a valódi látványt jelző kürtszó felharsan.”(Kispál és a Borz: Zsákmányállat)A Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány egy évvel ezelőtt…..
Fodor Gábor A hetedik koporsó 2012.03.03 10:22:00
„Minden kormányzat legnagyobb erőssége a gyönge ellenzék.” (Juhász Gyula)   „A hatodik koporsóban nem csupán egy legyilkolt fiatal, hanem a mi elkövetkező húsz vagy ki tudja hány évünk ott fekszik.”  Nem csak a rendszerváltás, hanem saját életem egyik…..