Regisztráció Blogot indítok
Adatok
calist

1 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Májusban már gyakrabban volt jó idő odakint, mint márciusban, vagy áprilisban, és nagyjából én is így éreztem magam ebben a hónapban. Ha mindegyik 28 napos szakasz csak kevéssel lesz jobb, mint az előző, akkor már elégedett leszek, mint ahogy történt az most is. A három…..
ez a szombat és vasárnap valahogy mindig ilyen szabadra sikerül. nem volt kajafigyelés nagyon, persze egészséges keretek között étkeztem. jövő hét:hegyalja előtti utolsó, úgyhogy ezt most megnyomjuk keményen! hétfő - szerda napi 2 egyórás insanity, csütörtök 1 insanity, du…..
jay's workout vidám 2012.11.04 15:53:48
bográcsoztam ma. nagyon jó volt. közben azért edzegettem is.szabadon kézenállás - egyre jobb. most már biztosan meg tudok állni 5-10 másodpercekre.egylábas guggolásból felugrás mellkasérintéssel és haladással előre majd egylábas guggolásba érkezés - ezt a gyakorlatot el kéne…..
jay's workout pokoli kockahas 2012.09.12 16:16:27
rátapadhatna már a bőr.. na mindegy, mindjárt itt a tél! manna gyakorlás - 30 percigez a gyakorlat gyilkos. nem ismerek ennél nehezebb feladatot a hasizomnak :D majdnem a földdel merőlegesig tudom felemelni most a lábaimat. nem is tudom, mikor fáradt el utoljára a hasizmom. asszem a…..
Paul Wade  ebben a FAQ-ban válaszol a hozzá intézet gyakori, ismétlődő kérdésekre. Ha vmi homályos vagy kétértelmű, akkor itt nagy valószínűséggel megkapod rá a választ. Az itt olvasható vázlatos fordítást Jay csinálta: http://jayworkout.blog.hu/ Az eredeti angol nyelvű…..
16. a legtöbb mesterlépés hihetetlen erőt igényel. de a függeszkedésben lábemelés nem tűnik olyan nehéznek. miért van ez az egyenlőtlenség?a börtönkultúrában a lábemelés a hasizomedzés királya. ez az alapvető gyakorlat, ami kellően megerősít, plusz még a fogásodat is…..
jay's workout zúzda 2012.06.02 15:16:00
hatalmas bejelentenivaló: Sátán ma kivágta a 2 x 50 egylábas guggolást! ha a világon nem is sokan képesek erre, Keresztesen már ketten is! :D Fekvőtámasz kézenállásban(5) - Teljes fekvőtámasz kézenállásban - 5/5(6) - Háromnegyed szűk fekvőtámasz kézenállásban -…..
jay's workout Fegyencedzés 2012.05.24 19:45:00
sokan kérdezték tőlem (joggal), hogy nem éreztem-e azt néha, hogy egy egy - a könyvben könnyebbnek titulált -gyakorlat nehezebb, mint a következő szintű gyakorlat. barátaim, edzőtársaim és sajátmagam tapasztalatai alapján egyértelműen kimondhatom: de.előljáróbán elmondanám,…..
Híd - (10 -mesterlépés) - Állásból állásba híd - 1 x 100 azt hiszem tényleg harcra kész a gerincem már. gondolkodom a továbblépésen, a szaltós dolgokat csak iskolában lehetne... szóval a 3. mesterlépés is kimaxolvanapozáááás, bográcsozás, holnap játszótér…..
jay's workout sikerült 2012.03.22 17:44:00
igen, eljött ez a nap... elértem...  Guggolás - (10 -mesterlépés) - Egylábas guggolás -  2 x 50 mindkét lábra  nagyon kellett a Pantera az utolsó ismétléseknél... egy jóbarátomat idézném : "Ahhoz, hogy a mennyben érezhesd magad, végig kell járnod a poklot" miután túl…..