Regisztráció Blogot indítok
Adatok
no atom

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fodor Gábor Temetetlen halott 2012.06.16 19:18:00
Ez a címe Mészáros Márta filmjének, amely Nagy Imre életéről szól. Ma van 23 éve annak, hogy a rendszerváltás szimbolikus eseménye, Nagy Imre és mártírtársainak újratemetése, lezajlott. Ma van 23 éve annak is, hogy a mai miniszterelnök bemutatkozott az ország nyilvánossága…..
Orbán Viktornak a múlt héten újabb ötlete támadt: vegyük el az állami költségvetési támogatást a pártoktól a következő két évben, hiszen olyan rossz helyzetben van a magyar költségvetés. Hogy miért van rossz helyzetben a költségvetés, az elmúlt két év unortodox…..
no atom 2012.05.21 12:58:51
@dr Sör Kálmán: ITT A STRABAG!!!

Gazdaság: Nagy napja lehet holnap a Közgépnek - HVG.huhvg.hu/gazdasag/20120510_kozgep_szerzodes_alairasa - Tárolt változat
Nyilvános "+1" hozzáadva. Visszavonás
2012. máj. 10. – A Mecsek-Dráva 9 milliárdos fejezetére 2010 tavaszán a Strabag–Közgép társulás egyedüliként pályázott. Hogy az uniós nyílt közbeszerzési ...

Simicska a Strabaggal karöltve mindent visz - ma épp 9,3 mil - Vona ...blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=zgfumag&pid=84790 - Tárolt változatNem segít? Minden blog.xfree.hu találatot letilthat, ha bejelentkezve keres.blog.xfree.hu
Minden blog.xfree.hu találat letiltása
Nyilvános "+1" hozzáadva. Visszavonás
2012. máj. 11. – A Mecsek-Dráva 9 milliárdos fejezetére 2010 tavaszán a Strabag-Közgép társulás egyedüliként pályázott. Hogy az uniós nyílt közbeszerzési ...
Nem árulok el különösebb bennfentes titkot, ha leírom, ami egyébként is köztudott: Orbán Viktor politikai teljesítménye és képességei közül saját hatalompolitikájára különösen büszke. Ez az a terület, ahol úgy tud keménynek és következetesnek látszani, hogy közben a…..
no atom 2012.04.20 14:56:29
@bioLarzen: van igazság amit írsz, de gondolj bel, ha Orbán így folytatja, teljesen leharcolja magát. Ki jöhet utána?
Áder sikeres KE-ként reális alternatíva lehet. Arról nem is beszélve, ha veszteségminimalizálás lesz a feladata. Egyébként a jobboldali tábor nagyon fegyelmezett, a biztos támogatóknak, lelkesítés nélkül is tudnak lelkesedni.
no atom 2012.04.20 15:16:04
@altimus: pont ez a lényeg. Lassan nem Orbáni világképről kell beszélni. Orbánnak most nincs semmilyen alternatívája. Mindenkit kinyírt, megnyerhetetlen háborúba küldött, csak kopjanak. Senki ne maradjon reális alternatíva. Ezzel a hibás döntésével Áder kinőheti magát. Nem kell, hogy Áder legyen a kezdeményező!!!
A simicskáék által megsértett, megalázott gazdasági szereplők egyszer csak elkezdenek felsorakozni az Áder mögött. Egyre több jobboldali családban indul majd el a gondolkodás, hogy ki lehetne a Viktor helyett. Az Áder lesz csak.
no atom 2012.04.20 21:35:31
@bioLarzen: Orbánt egy percig sem becsülöm le, de a jelenlegi helyzet nagyban különbözik a korábbiaktól. 1998 és 2002 között Orbán jó kormányzati teljesítményt nyújtott, a gazdság pörgött, de a tudatos árokásást és a társadalom tudatos szétszakítását, egy agresszí egész pályás letámadással, ami szokatlan és elfogadhatatlan volt akkor, elutasította a kb. 1millió középen, különösebb párthoz kötődés nélküli ingadozó közép.
Azonban most súlyos gazdasági válság van, erről Orbán nem akar tudomást venni, nem érti, ráadásul az unortodox Matolcsynak lassan a társadalom minden rétegét sikerül megsértenie, megszorítania. A 2/3 nem ezt várta, nem ezt ígérte nekik Orbán. Minden elleneztek, bruttó populisták voltak. Kánaánt vártak, ehelyett megszorítás megszorítás hátán, ma internet és telefonadó. Ezt ideológiával sem lehet felülírni. Tehát most nagyon nem ugyanaz a helyzet.

Személyek. Navracsicsről jó véleményem van, de napról napra gyengül, titkárnőjén kívűl senkije sincs. Teljes elszigeteltségben, azon sem csodálkoznék, ha azt mondaná, köszönöm szépen, nem tudok ezzel tovább azonosulni. Ha megvárja, hogy néhányszor OV feltörölje vele a padlót, könnyen a fodorhoz hasonló sorsra juthat. Fodor is számtalanszor más véleményen volt fontos ügyekben (d209, gyf távozása, 2006 őszi események, gergényi kitüntetés, stb.), mégis ugyanúgy ítélik meg, mint pl a Horn gábort, pedig ég és föld a két ember. Navracsicsra is úgy fognak emlékezni, mint orbán támogatójára, és nem tesznek majd különbséget, Schmittet és Navracsicsot ugyanúgy fogják megítélni, pedig a két ember között a különbség ég és föld.
Kövér a pártban erős, de ha egy mérést csinálnak, akkor azonnal kiderül, hogy a biztos szavazókon kívül senkit sem tudna megtartnai, talán valamennyien a jobbiktól jönnének, annak pedig az új választójogi tv miatt semmi értelme.
Rogán pedig a frakcióvezetői pozícióba úgy le fogja magát harcolni, hogy legalább annyira utált lesz, mint Orbán.
Pokorni alkalmas lehetne, ha a depressziójából kimászna. Kellően konfrontálódott a Hoffman Rózsikával és Orbánnal is. De ha a párba állítják majd Áderrel a pozíció dönthet majd. Ja, Áder javára.
Ezzel nem azt állítom, hogy Áder képes tűzbe hozni a választókat, hanem csupán azt, hogy a KE tisztség magasan pozicionálja majd.
Debrecen nem ajándékba kapja a stadiont, megdolgoztak érte a debreceniek – állítja Orbán Viktor. A futballba rengeteg pénz áramlik, az akadémiák – köztük a miniszterelnöknek oly’ kedves felcsúti – soha nem látott forrásokhoz jutnak, az élvonalbeli klubok…..
no atom 2012.04.20 12:08:13
:)))
felcsúti stadion!!!
fodorgabor.blog.hu/2012/04/13/a_hozomanyvadasz

"Bár a sor folytatható lenne, hiszen Felcsút minden lakójára két ülőhely is jut majd az ország legjobb stadionjában, mégis a választók megsértése virágzásról beszélni egy olyan országban, ahol két év alatt sincs érdemi előrelépés a gazdasági konszolidáció, költségvetési biztonság, a stabilan növekvő foglalkoztatottság vagy akár a befektetői bizalom helyreállítása ügyében."
Fodor Gábor A hozományvadász 2012.04.13 09:13:00
Az oly gyakran emlegetett kifejezetten Magyarországra jellemző problémák közül számos leírható a hazánkban húzódó, hosszú múltra visszatekintő törésvonalakkal. Kelet- és Nyugat-Magyarország, főváros és vidék, meggazdagodók és elszegényedők, jobb- és baloldal, nyugatias…..
no atom 2012.04.13 09:54:56
no atom 2012.04.13 13:25:02
@wagem: ha nem tudsz érdemben a témához hozzászólni, és helyette személyeskedsz, minősítgetsz, akkor inkább menj a jobbik, vagy a fidesz honlapjaira és ott fejtsd ki a véleményed, hidd el, még tapsolni is fognak hozzá.
no atom 2012.04.13 19:36:30
@Lizarazu: ne vedd már el a jogot a véleménynyilvánítástól.
Fodor maradt az egyik leghitelesebb figura, kétszer is visszaadta a mandátumát. mondj még ilyet.
"milliárdok tűntek el" azért nem ártana megkérdezned a Simicskát meg a Nyergest, h vajon mennyi landolt a zsebükben?
Fodor Gábor Repedés 2012.04.04 10:35:00
„Szem elől tévesztette (ti. Antall József) azt a vastörvényt, hogy személycseréket csak úgy szabad végrehajtani, hogy jobbak lépnek a leváltottak helyébe. Ellenkező esetben az egész ország fogja megszenvedni a személycserék következményeit.” – Orbán Viktor beszéde a Corvin…..
no atom 2012.04.04 23:31:42
@atti.atti: "A szocik és a Fidesz együtt véve is különb mint a szadesz!"

biztos olyan szimpatikus és becsületes emberekre gondolsz, mint hagyó, puch, ,simicska, nyerges, stb.
Közeleg a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság, melynek házigazdái Lengyelország és Ukrajna lesznek. Korábbi írtunk már arról, miképp készülnek Varsóban a nagyszabású rendezvényre, Kijevben is elindult a mozgolódás a foci EB-n jóval túlmutató tervekkel, a megvalósítás…..
no atom 2012.03.03 22:37:21