Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ex-Volhov

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak felfoghatatlan dolgok. Az ember hall egy hírt és visszakérdez: Micsoda? Ez nem lehet igaz! Ilyen nincs! És mégis. Van. Megtörténik aminek nem szabadna megtörténnie, mert nem racionális, ép ésszel szinte fel sem fogható. Szívós Jancsi halott. Váratlanul, értelmetlenül…..
2009. október 3-án megszületett Molnár János (Kiscsőr) és Bertus Tünde lánya Molnár Emese! A szülőknek gratulálunk, jó egészséget kívánunk az anyukának és a kislánynak...
Négy háromra győztünk tegnap. Nulla kettőnél kezdődött a meccs. A srácok valamiért két gólos hátrányból kezdtek el igazán futballozni. Nulla egynél a bíró úr tizenegyesnek látott egy műesést, Róka kapus kommentálta az esetet és mehetett átöltözni. Le is zuhanyzott. A…..
Nikike a fotós meteorológus. Cserépfalu ma délutáni felhőkben benne. ..
ex-Volhov 2009.06.14 18:12:14
  Labdarúgó Megye III. 19. forduló eredmények:              felnőtt - ifiHejőszalonta – Tiszabábolna    13:0      9:0Sajóörös –…..
Tartalékos és újonc kapussal rendelkező csapatunk derekasan küzdött a meccs nagyobb részében a magasabb osztályban játszó, erőnlétben és technikában is fejletteb Bogács csapata ellen. A félidő 0:2-vel végződött, a második félidőben 3:2-re felzárkóztunk  de Balogh…..
Nagyon várjuk a futballszezon tavaszi sorsolását a Főedző Úrtól. Cserébe tudok ajánlani egy képet a bükkalja legzseniálisabb edzőjének pincéjéről: Találtam sok-sok képet egy CD lemezen további cserépi pincék várhatók a blogban!..
ex-Volhov 2008.03.06 19:38:56
Újra megnyílt a cserépi laktanya!Még ha virtuálisan is, de szeretnénk, ha megnyitná kapuját a cserépi laktanya. Először is szeretnék köszönetet mondani darvasnak, aki lehetővé tette, hogy ismét működhessen a laktanya ott ahol működött 28 évig. Természetesen nem pontosan…..