Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ArNold

4 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Súlyosan megsértették ügyfeleink alkotmányos jogait a SUN fesztiválon drog után kutató rendőrök – panaszt tettünk a Független Rendészeti Panasztestületnél...
ArNold 2015.08.23 19:28:49
@Kisebbség: Persze csak kitatalom az egeszet, ez a hobbym, kivanom neked tiszta szivbol, hogy egyszer te is elj at hasonlot, hogy egy bunko eroszakos gyoker ugy beszeljen veled mint a kutyaval, mikozben tudod azt, hogy az illeto azt tehet veled buntetelenul amit csak akar, ezert szo nelkul megteszed amit mond remelve, hogy igy kevesebb serelemmel meguszod a dolgot, igazan felemelo erzes kiszolgaltatva lenni egy eroszakos bunkonak akinek elvezetet nyujt a masok megalazasa, lathatoan elvezi a dolgot, igazi paradicsom a fajtajanak egy ilyen fesztival, ugy gondolja itt kielheti magat, ezekkel barmit megtehet hiszen a kozvelemenyt sem izgatja tulsagosan a sok hulye drogos zaklatasa, a fent emlitett holgyrol pedig azert tudom biztosan, hogy megvertek mivel en es a barataim segitettunk rajta, elvittuk egy buszhoz es adtunk neki penzt mivel a rendorok nem vittek be lopas miatt hanem jol megvertek ami latszott is rajta es elvettek az osszes penzt lopottatt es sajatjat is. Eltem kulfoldon eleg hosszu ideig, peldat vehetnenek az itthoni rendorok az irorszgiakarol, mind modor mind eljaras tekintetetben.
  Túl vagyok kb. a műtéttől számított 3.-ik hónapon. Sajnos nincs lehetőségem fényképet készíteni. Ahogy ígértem a blog elején korrekt leszek, hát a mostani helyzet még nem túl rózsás.. sőt kicsit csalódott vagyok, így 3.-ik hónap végére azt vártam , hogy kb. az lesz…..
Sziasztok! Nem szeretném húzni az időt, aki kíváncsi a részletekre, majd elolvassa a többit is. Mivel a hajmentésnél minden nap számíthat, először is íme kutatásaim, kísérleteim és tapasztalataim végeredménye, hogy szerintem mi állította meg a hajhullást, és mi kezdte…..
Újabb képek, 9 hónap telt el a műtét óta. Augusztusban következik még egy mütét lehetöleg az utolsó ahol sűríteni fognak valalmint a hátsó részen lesz még beültetés oda a múltkor nem került...
  Voltam egy újabb hajbeültetésen. A frontvonalam és hátul a forgóm dúsíttattam be. A második beültetésröl annyit , hogy nekem személyesen kissé érzékenyebb volt a fejbőröm és bizony kissé fájt az érzéstelenítő beadása. Van egy rész elől a frontvonalnál ami még…..
 A romák gazdasági helyzetének okai a magyar társadalomban2012-őt írunk, a magyarországi cigányok többsége munkanélküli, közmunkaprogramban dolgozik vagy a szociális háló jeleneti számukra a megélhetést ami a legtöbb hazai cigány családnál egyenlő a létminimummal. A…..
 A Business Coaching használata és a business coaching alkalmazási területeiA Business Coaching a modern vezetés- és szervezetfejlesztés egyik leghatékonyabb eszköze, amely a humántőkébe jelent befektetést az egyének kulcskompetenciáinak fejlesztésén keresztül. A business…..
Szerelem teszt, tele van az internet velük, de vajon tényleg működnek és van valami hasznuk? Ez a blog bejegyzés bemutatja, hogy egy szerelem teszt hogyan képes tanácsot adni egy kapcsolatban. Vegyük példaként ezt a szerelem tesztet. Struktúrája egyszerű és érthető. Ugyanakkor a 7…..
szerelem teszt Szerelem tesztelés 2012.03.05 21:01:00
Teszteld szerelmed, tudd meg az igazságot! ..
A metatrader 4 egy kiváló módja a tőzsdei kereskedés nyereséges folytatásához, programozói tudás nélkül használható szoftver, ún. tőzsderobot amely megkönnyíti tőzsdei működésünket. Letöltése után az a továbbiakban közzétett használati útmutató segítségével…..