Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zénón

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Július közepén arról írtam, hogy Bajnai Gordon nem lesz az egységes baloldal közös miniszterelnök-jelöltje. Ma az is kiderült, hogy Mesterházy Attila sem lesz. Leginkább azért, mert ma úgy néz ki, hogy nem lesz közös jelöltje a baloldali ellenzéknek. Ha jól értem a…..
Zénón 2013.08.29 17:36:16
@menőmano: polit-orgia?
Zénón 2013.08.29 17:42:01
@menőmano: Elnézést, nem volt szándékomban tiszteletlenül viselkedni. Amennyiben igényli, természetesen magázódhatunk.
Kérem ne tévessze meg a felszín! A lelkem mélyén zokogok!
Én is abban bízom, hogy a népek nem döntenek rosszul... még ha a történelem nem is igazolja túl gyakran. :(
Zénón 2013.08.29 18:11:01
1968-ban Daniel Cohn-Bendit-et, a párizsi diáklázadás vezérét (aki ma a Zöld frakció társelnöke az Európai Parlamentben) a szélsőjobb és a kommunisták is támadták. Volt ő minden: zsidó, német (csak 23 évvel járunk a háború után!), német zsidó... Az "idegenek" és a…..
Orbán Viktor megint megóvta a függetlenséget. Ez nagyon dicséretes, de még menőbb lenne, hogy ha a függetlenség tényleg veszélyben lenne. Bár a közelmúltban valóban komoly figyelmeztetésekben részesültünk az önként vállalt kötelezettségeink nem teljesítése miatt, de a…..
Zénón 2012.03.17 08:24:48
@Lord_Valdez:
"Eddig is mi írhattuk meg az alkotmányunkat. A 89-es alkotmánynak már semmi köze nem volt a 49-eshez."
! Hát persze ... sőt a 49-est is mi írtuk, csak mások diktálták.

"Az adórendszerünket is mi szabjuk meg, a gazdaságpolitikánkat is. Mindezeket, persze, az uniós szerződésben vállalt korlátok között."
! Ezek szerint kizárólag magunknak köszönhetjük a helyzetünk. Nagy igazság!

"A jegybank a magyar nemzet érdekeit képviseli, de független a kormánytól. Ironikus módon, pont azért kell, hogy független legyen a kormánytól, hogy azt képviselhesse. A magyar nemzet elsődleges érdeke ugyanis a pénzügyi stabilitás. Ha viszont alárendeltje lenne a kormánynak, akkor ki kellene szolgálnia a kormány költekezési vágyát."
! Tehát a választott kormány kirabolja az országot, a bank pedig őrzi a pénzügyi stabilitásomat... most már értem... értem? Azt akarod velem megetetni hogy a felesküdött kormány ellenem van, a bank pedig az érdekeimet képviseli? Ez érdekes. Nem emlékszem ilyenre. Nyilván az én hibám, hogy inkább támaszkodok a saját személyes tapasztalataimra. :(