Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DoriDia

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2015. január 31., a Téli Mátra túra napja, hajnali 4 óra 15! Talán soha nem keltem ilyen korán önszántamból. Pláne szombaton. Öltözés csukott szemmel, fogmosás csukott szájjal… Elemózsia a hátizsákba, aztán go, hív a vasút, vár a MÁV. Alsógallán Szabi csatlakozott…..
Kedves Olvasóink, kedves Örökbefogadók!Amennyiben nem ért egyet a Ptk. Nyílt örökbefogadást érintő 3:132 § (3) törvénymódosításával, kérjük hozzászólásával  támogassa törekvésünket!Köszönjük!..
… de gondoltam hírt adok magamról, meg füstjeleket, hogy érezzétek a törődést.  Hol is hagytam abban!?? Jaj, tudom, a vizsgálatosdinál. Na ugye az van, hogy van ez az alloimmun gond, papírom van róla, sőt, még pecsét és aláírás is van rajta ezzel a szöveggel:  A…..
Töprenkedtem, miről írjak előbb: Uppsaláról vagy a Stora Delsjöről. Utóbbit nagyon régóta tervezem már megírni, és rengeteg kép van róla. Előbbi egy elég friss esemény, kép még nincs, és talán fontosabb is, mint hogy hova járunk napozni... vagy hát nem is tudom :) Na most…..
jörgenmorgoff retro gastro 2012.05.18 18:29:00
Jön egy barátnőm látogatóba, kérdezte, mit hozzon otthonról. Kolbászt? Téliszalámit? Neeeem... az van! Méghozzá szerintem nem is drágább itt, mint otthon. Szóval abban maradtunk, hogy túrórudit. Aztán eszembe jutott, hogy néha szoktuk nézegetni a retro gastro blogot.…..
jörgenmorgoff Kiruna 2012.03.06 15:10:00
Ezt szerintem már mindenkinek elmeséltem külön-külön, szóval nem is tudom, megéri-e megírni a beszámolót - pláne hogy azóta több mint egy hónap eltelt. Esetleg ötleteket adhat olyanoknak, akik épp Kirunába készülnek :) Ugyanis, ha valakinek van rá ideje-pénze, szerintem…..
jörgenmorgoff Megint másik lakás 2011.12.25 08:37:00
Október 3-án költöztünk be. Szeretjük. Szép (lett).:)Az úgy volt, hogy azt hittük, mivel augusztus 8-tól hivatalosan is diák vagyok, maradhatunk a guldhedeni SGS diáklakásban, de aztán kiderült, hogy mégsem. Mert ugyan Matyi nevén volt bérelve a lakás, de igazából a…..