Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomeck01

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lefújás előtt tépni illetve karikázni sosem szabad ! (Goldstein)..
tomeck01 2017.01.21 20:55:21
@Templ@r: de lehet már ilyet csinálni bet-en
tomeck01 2017.01.21 21:25:19
@Templ@r: Simán gépről neten nekem sincs ilyen lehetőség. viszont ma felmentem telóról és ott már tudtam ilyet csinálni. Egyszerűen csak a szelvénynél rányomsz a módosításra és kilehet venni a már megrakott szelvényről meccset, vagy akár adhatsz is hozzá. Gondoltam rá h kiveszem a cityt, de aztán csak hagytam. amikor kiakartam venni 1,18as oddsot írt. nem volt tiszta h akkor most ennyivel lesz e kevesebb a nyeremény vagy hogy is működik ez. De csak erre jutottam hogy így. Tehát ha van egy meccsed ami jól áll de nem bízol benne h esetleg nem x-el le akkor ki lehet venni olyan oddsért ami akkor van rá.
Ma 9 éve indult útjára a tippmixblog!   Köszönöm mindenkinek, aki íróként vagy olvasóként erősítette a blogot a 9 év alatt, nélkületek nem sikerülhetett volna!..
Amelyik kimenetel benne van a tippmix kínálatában, az be is következhet !  (pannonymous)..
tomeck01 2016.12.11 09:24:14
@bakker.: A Lyont azt benéztem. Nem raktam meg a szelvényt még úgy hogy nincs baj, de erős lenne hazaiba, a GG jobbnak tűnik tényleg :)
A szerencseszázalék és a megérzés nagyobb arányban van bármilyen statnál tény és való (desike)..
"Egy önmagát finanszírozni képes felsőoktatási rendszerben gondolkodom, ahol az állam minden egyes magyar diák számára, aki az egyetemek által előírt minimális követelményt képes teljesíteni, biztosítja annak lehetőségét, hogy saját maga finanszírozhassa a tanulását úgy,…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Közel sincs annyi bunda, mint ahányszor ráfogják. Ha elmegy a tippünk, inkább utólag is ki kellene elemeznünk a tippet, hogy helyes volt-e megtenni. Ha…..
tomeck01 2012.11.28 09:06:09
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " A sportfogadásnál mindenre oda kell figyelni. Nem szabad lenézni egyik csapatot sem! A meccs soha nem dől el a mérkőzés elött pár órával, hanem mindig…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az útra lépés a lényeg, minden útnak van kezdete, amikor rálépsz, ha sosem próbálsz nagyokat álmodni és megtenni álmaid, sosem éred el." (andros) ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A bukást is ugyanúgy kell fogadni, mint a nyerést " (Abdul-BashirSheik Bin "Dabii")..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A bukást is ugyanúgy kell fogadni, mint a nyerést " (Abdul-BashirSheik Bin "Dabii")..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Nem az számít ki játszik jobban és kinek van több helyzete hanem a végeredmény" (ТорпедоNN#99)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Ezek után a célom nem más, mint bekerülni a zöld újságba" (valenciafan)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..