Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hujber Evelin

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eltelt egy újabb év és ismét elérkeztünk az egyik legnagyobb ünnepünkhöz a Karácsonyhoz! Mi nagyon várjuk már, szeretünk díszíteni, készülődni és természetesen ajándékozni. A kézzel készített meglepetések sem hiányozhatnak a fa alól, de emellett szeretnék Nektek…..
A Mi Micsoda sorozat szinte minden magyar család könyvespolcán megtalálható: újra és újra olvassák generációk, folyamatosan keresve az új, különleges témákat. A kötetek igyekeznek lépést tartani a korral és mindig újszerű, naprakész ismereteket nyújtanak a kedves kis…..
Hujber Evelin 2014.07.09 09:54:58
A görögdinnye és a sárgabarack világszerte nagy favorit, ráadásul 2014-ben mindkét gyümölcs színe visszaköszön a színtrendekben is! Ha szeretnéd, hogy ajkaid mindig csókolnivalóan ápoltak legyenek, válassz a Labello Fruity Shine kollekciójából! A divatos színek, a csalogató…..
Hujber Evelin 2014.06.19 11:33:08
Ma már egyre kevesebb idő marad a kézzel készített különlegességek és meglepetések kivitelezésére, mégis fontos, hogy ne hagyjuk elveszni ezeket a különleges hagyományokat! Nem kell kétségbe esned, ha nem érzel magadban kellő kreativitást vagy nincs elég időd, hogy saját…..
Hujber Evelin 2014.03.05 14:20:27
A kislányom rendkívüli tempóban nő és fejlődik, így az elméje is egyre tudatosabb, ezért már pontosan tudja, hogy hogyan kell észrevétlenül „zsebre tenni” a Szüleit, illetve a Nagyszüleit...:) Én hiszek abban, hogyha egyenrangú partnerként kezeljük a gyermekünket és…..
A múlt héten a lányoknak ajánlottam szuper ajándékokat, most a fiúk jönnek! Sok fiús Anyukát ismerek, ezért egy piackutatást követően készítettem el a TOP 5-ös listámat, melyben csupa izgalmas játék kap teret! 1.Trask Pack - kukabúvárok Minden családban óriási kedvencek a…..
Hujber Evelin 2013.11.22 11:11:12
Nem tudom kedves Anyukák, hogy Ti hogy vagytok vele, de én már keresgélem a legjobb és legpraktikusabb ajándékokat a kislányomnak és a család többi gyermek tagjának! Óriási  a választék ezért nehéz megtalálni, hogy ár-érték arányban melyek a legtökéletesebbek, arról…..
Hujber Evelin 2013.11.14 15:55:20
Ha Neked fontos a gyermeked egészsége és szeretnéd, hogy a divatos gyerekcipők ne csak a jól nézzenek ki, hanem anatómiailag is megfelelőek legyenek, akkor bemutatom Nektek a Dr.Monte Bosco lábbelijeit! A cég olyan szakmailag válogatott cipőket forgalmaz és gyárt, melyek teljes…..
Az ESPRIT óra és ékszermárkája is megerősítette az ékszerek iránti rajongásomat, hiszen megint különleges darabokra bukkantam! Őszi/téli kollekciójuk a harmóniára és a természetességre épül, különleges anyagainak köszönhetően – nemesacél, teknőspáncél –a…..
Hujber Evelin 2013.08.07 09:51:20
Ezt az őrjítő hőséget csak egy vízpart mellett lehet elviselni! Remélem, hogy Ti ott vagytok és már csak ez a vízi játék hiányzik a partról...A gyerekek és a felnőttek is szeretnek pancsolni, ezért egy hatalmas hűsítő csobbanás után, jöhet a szórakozás! A Splash Blastres…..
Hujber Evelin 2013.06.19 14:10:52
Idén is érdemes volt ellátogatni a Pagony kiadó standjához, ahol a megszokott és közkedvelt könyvek mellett három új sorozatot is indítanak. Az első, rég tervezett sorozatuk a Pagony Kreatív, amelyben a könyveikhez, népszerű figuráinkhoz kapcsolódó foglalkoztató füzeteket…..
Hujber Evelin 2013.06.19 14:07:17