Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meseruha

17 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sikerült összevadászni néhány darabot a népszerű Transformers Mentőbotok rajzfilm eredeti figuráiból. A kisfiam nagy rajongója a sorozatnak, és ez egy jó húsvéti ajándékötletnek tűnt. Csakhogy idehaza sehol sem találtam, merthogy még nem kapható. Sőt a külföldi Hasbro…..
Többen kerestetek meg, hogy Monster high-ban mi nem tudnánk e segíteni. Hogy őszinte legyek, továbbra is bogarászom, mert rengeteg mindent lehet ebből találni. Úgyhogy minden tanácsnak, konkrét kérdésnek örülünk, hátha az segít kiigazodni a rengeteg ilyen játék…..
Meseruha Húsvéti nyalánkságok 2013.03.19 10:56:07
Bár tőlünk kicsit messze áll a téma, mégsem tudtam kihagyni, mert nagyon tetszenek és a legtöbb olyan, melyet a babussal együtt tudtok elkészíteni. Lássunk pár ötletes, de egyszerű húsvéti édességet: Az első ötletes nyalánkság gesztenyereszelék (csokidarabokkal is meg lehet…..
Húsvétra készülve készítettünk pár kedves cukiságot a gyermekek számára. Például aranyos pizsamákat. A többségük személyre is szabható, azaz festéssel vagy hímzéssel a gyermek neve is  felvihető, hogy még inkább sajátjának érezze:) De készültek felsők is, mind…..
Meseruha Farsangi jelmez ötletek 2013.02.07 17:39:35
Nemsokára itt a farsang, úgyhogy készítettünk egy kis ötlettárat. Aki ismeri Bartos Erika Bogyó és Babóca: Jelmezbál epizódját, rengeteg könnyen elkészíthető ötletet talál. Pl: a szőlő lufikból, palacsinta, napocska stb. :) A különböző egyszerűbb foglalkozásokra, mint…..
:) Minden családban egy gyermek érkezése különleges. Megváltoztat sok mindent, és minden családtagnak lesz a szívében egy új terület, melyet ez az új KINCS fog megmelengetni.  "..Tudod, mikor dolgozom, és oly sok a feladat, akkor csak rájuk gondolok, és máris mosolygok. Feltölt…..
Készítettem egy riportot még szerdán dr Gábor Márta gyermekgyógyásszal. Épp Siófokon dolgoztam (besegítek egy ügyeleten. És bejött 4 fiatal egy édesanyával. Mindegyikük szemében félelem, ijedség és gyász. Szörnyű dolog egy gyermek, egy barát elvesztése. Csak a kérdés…..
Visszatérve a saját profilhoz. Babáknál igen egyszerű, hisz rengeteg focis bodyt, előkét találni. Pár aranyosabb darabot mutatnék csak:    A pólóknál is rengeteg a lehetőség, és van nagyon ötletes: Ez a nadrág kicsit különlegesebb :)  no igen nagy mosollyal tudom…..
:)Még épp a döntő előtt, gondolom mindenki lázban ég, ki is lesz az idei Európa Bajnok. No de, készítettem egy kis foci design összeállítást nektek. Mi minden létezik már gyermekeknek is, mely ezt a sokak által imádott sportot idézi. Lássuk először is a…..
Meseruha Apák napja! 2012.06.17 20:50:00
Boldog Apák napját minden kedves apukának és nagypapának! Még nem vagyok nagyon megszokva ezzel a nappal, így próbáltam körbepuhatolni, ki hogyan fejezi ki, milyen apró gesztussal lepi meg e napon az apukákat. Az is érdekelne, hogy Ti mit csináltatok ma, egyáltalán szerintetek…..
Meseruha Odafigyelés egymásra 2012.06.08 00:26:00
Amikor elindult a blog, kapott egy család fülecskét. Úgy éreztem akkor, hogy szeretnék olyasmiről is írni, ami az anyaságról szól. Vagy olyan dolgokról, mely a gyermek-szülő kapcsolatában szerintem fontos. Egyrészt azért, mert mindez ugyanannyira hozzátartozik a Meseruha…..
Meseruha Kreatív alkotások 2012.05.22 22:05:00
Többször részt vettünk mostanában kreatív programokon. Ahol a Meseruhával tudtatok együtt alkotni, játszani.:)Jó pár ötletet vittünk, aztán minden további már a gyermekekre volt bízva, így csodálatos kis alkotások születtek.Most az legutolsó programról hoztam egy kis…..
Meseruha Gyereknapi akció 2012.05.19 14:30:00
A közelgő gyermeknap, no meg a pünkösdi ünnepek alkalmából 10%-os kedvezmény vár mindenkit a meseruha online boltjában!Várunk mindenkit szeretettel!Az akció június 15-éig tart. Legyen egy okkal több, hogy jól induljon a nyár! :)A hírlevélre feliratkozók további ajándékokra…..
A ruhák mellett a másik, mely sok mindent meghatároz az a frizurád. Mik is hát az aktuális trendek a gyermek frizurák terén 2012-ben? 2011 legnagyobb trendjei a "tollak", a "pink rózsaszín" és a "Justin Bieber frizura" volt. Ezekből a "tollak" idén is nagyon divatosnak számítanak.…..
Meseruha sam 0-13 2012.05.08 22:21:00
SAM filozófiája, hogy játssz divatosan. Fő szempontjuk, hogy a gyermekeknek szóljon. Babakortól iskolás korig terveznek és gyártanak ruhákat és kiegészítőket. Mindent itt Európában és nem a Távol-Keleten készítenek, megtartva ezzel egy minőséget.Különböző designer csoportok…..
Meseruha A Meseruha küldetése 2012.05.03 21:59:00
Egy olyan oldalt szerettem volna életre hívni, mely ötvözi a gyermeki kreativitást és az anyaságot.Hogy teret adjon az alkotásnak. Hogy inspiráljon és elmondhasd, megalkothasd a saját álom ruhádat. :) A gyakorlatban látom, hogy ez nem is mindig oly könnyű. Illetve hogy elkezdeni…..
Meseruha Meseruha születése 2012.03.27 13:28:00
Hol is kezdjem!Tán ott, hogy valahol nyáron született meg az álom, mely szép lassan formálódott tovább, és még most is az elején tartunk csak.:)Mindig érdekelt a divat és valahol nagyon kötődöm azokhoz a darabokhoz, melyekben meglátok valamit. Amiben van valami kis apróság, mely…..