Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dmon

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mosolyka Lehetetlen? Ugyan! 2012.04.27 17:28:00
Rengeteg dolog futott át az agyamon tegnap, miután eldöntöttem, hogy aznap egy újabb „akadályt” leküzdök és tovább szélesítem határaimat. Fejest ugrottam az őrültségbe? Lehet, de úgy éreztem mennem kell. Ha mindet elfogadtam volna, amire elvileg nem vagyok képes, akkor…..
A Viasat 3-on esténként láthatjuk ezt a produkciót. Ha jól tudom, az oroszok és a csehek is magyarral egy időben forgatták ugyanazon a környéken ugyanezt a műsort. Úgy látszik a Közép és Kelet európai régió most érett meg ennek a befogadására. Mert gondolom az USA-ban,…..
Dmon 2012.03.16 15:55:42
@csini008:
Az Éden Hotel "titkairól" én is csak online újságok hasábjain kaptam betekintést, innen a szerény információm...
A ValóVilágot azonban többször néztem, főképp a pszichoanalízis kedvéért. S jó volt egy adott közösségben kielemezni a gondolatokat. Ez mozgatott...Bízom benne, hogy túl sokat nem sérültek a szereplők.
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, de a zárt közösség nagyon furcsa dolgokat tud kihozni az emberből. Jön a természetes szelektálódás, a falkaszellem és egyéb ínyencségek. Leginkább a balhékra és a furkálódásokra épül minden. Itt embernek maradni, na az az igazi művészet!
Dmon 2012.03.16 20:13:11
@csabapayne:
Igen, igazad lehet!
Sokan nagyon jó színészek voltak akkor! Olyan hitelesnek tűnt sokszor. Mindenesetre vannak karakterek, akik nagyon jól tudnak érzéseket kiváltani belőlünk nézőkből. Gondolom tőlük forog az ilyen jellegű műsor.
Ne haragudj, az Éden Hotelt nem nézem...úgyhogy erről a témáról le is akadok most már, nem szeretnék off-olni...hacsak nem kapok rá engedélyt :)
Dmon 2012.03.17 15:52:12
@csabapayne:
Köszönöm, majd élek vele :) Csak néha gáz így egyedül arcoskodni :D
Úgy alakult, hogy pont az Éden Hotel megy a TV3-on a kedvenc sorozataim helyett, tehát végre látom a műsort is.
Tényleg csodálatos a környezet, jók a sütkérező popók.
Találtam egy szimpatikus embert, Pít személyében. El is mondta a taktikáját, ami a visszafogottságon, udvariasságon alapul. Szerintem neki lesz a legnehezebb dolga, de ki tudja, lehet mégis vannak még régi értékek, amiket érdemes követni, ha hódításról van szó. A hierarchia csúcsára biztosan nem esélyes, mert nem az a tipikus macho, vagy alfahím típus.
Noémi - nem tudom csak az alkohol hatására-e - de fergetegesen bulizott. Jól alakította az "ártatlan" titkárnőt. A csajok közül Ő tetszik eddig.
De azt hiszem mégsem leszek édenfüggő...
A dohányzástűrés/tiltás örök dillemája után egy másik évtizedek óta megoldatlan kérdést dobott fel András. Vagyishogy minek kell fényképes igazolvány a BKV-nak? Ha pedig mindenáron ragaszkodnak hozzá, akkor miért nem tudják megcsinálni normálisan, digitális…..