Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pyrrha

44 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
húsevő 2018.06.22 19:41:25
hogy elmossa az eső a kerti fáklyák helyét, és mi tovább lépünk-- azt mondtad, nem volt benned kétség addig a beszélgetésig. azt mondtad, apádék szoktak emlegetni. azt mondod, néha beszéljünk azért, meg hogy kevés dolgot bántál meg az életedben de az volt az egyik hogy elhagytál. szép vagy. szép a…..
Hát eljött a várva várt nap, ma utazok haza. Nagyon nagyon örülök, hogy itt lehettem és hogy rengeteg új dologot tapasztaltam meg. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer 7330 kilóméterre fogok élni (az Apple térkép szerint), még ha csak három holnap erejéig is. Szerencsém vol, hogy olyan közegbe…..
Andi Kínában Zárás hét 2016.06.30 04:36:27
Helló, nem tűntem el. Kicsit több a munka ezen a héten, meg az idő sem a legkellemesebb az utcán való glasszáláshoz, így nem nagyon csináltam semmit.  Most épp a teákra vagyok ráállva, elkezdtem őket kóstolgatni. Tegnap amikor vettem egy csomag zöld teát, rögtön két eladó termett körülöttem akik…..
A V magazin 100. számát hármas címlappal ünnepli, amely mindegyikén Britney Spears látható, igen remek formában. Az énekesnő kimondottan szép és nagyon jól mutat Mario Testino fotóin...
Egy pár, két címlap, két fotósorozat. A híres sztárpárról van itt két képsor: Angelina Joliet a WSJ magazin novemberi számához Peter Lindbergh fotózta, míg Brad Pitt a V magazin téli számában látható, róla a képeket az Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin páros…..
Hivatalosan is elindult a fesztivál szezon, hiszen a hétvégén került megrendezésre a világ egyik legnagyobb szabású szabadtéri rendezvényének, a Coachella fesztiválnak az első hétvégéje. A hírességek öltözködési szokásai nem sokat változtak a tavalyi évhez képest. A…..
pyrrha 2015.04.18 09:52:11
A Grammy Awards második felvonásában a fekete ruhát viselő hölgyeké a főszerep! Beyoncé Mélyen dekoltált Proenza Schouler estélyiben.   Ciara Nagyon fodros, aszimmetrikus Alexandre Vauthoer ruhában.   Gwen Stefani A tőle megszokott vörös rúzs híján szinte rá sem…..
pyrrha 2015.02.10 17:33:33
A Grammy Awardson többen fehér, vagy metálosan csillogó ruhát választottak. Nézzük, például kik! Ariana Grande Bájos, szép és gyakorlatilag mindegy mit visel, mindenben elragadó. Most történetesen egy Versace ruha van rajta.   Chrissy Teigen Alhas tájékon furán dudorodó,…..
Újra Rihanna utcai szettjeit szemlélhetjük meg. Ismét érdekesebbnél érdekesebb összeállításokat láthatunk tőle, a csinostól, inspirálótól egészen a katasztrofálisig. Íme itt van az utóbbi néhány hét termése:..
húsevő over the love 2014.07.30 16:57:10
az emberek csak ülnek a kis lakásaikban és főznek, bentről nézik az utcát. mindent láttak már.  ilyen lettem. ferdén esik a hó és rád gondolok. hőségtől szédülnek a falak, és te jársz a fejemben. hogy pontosan egy éve. hogy miért vagyok itt még mindig, hogyan lehet létezni…..
húsevő 2014.07.15 10:37:04
én nem tudom, az élet mikor lett ennyire nyers, savanyú és törött. illetve tudom, de már csak napok kérdése, és nem foghatom arra többé. nem foghatom rád, a közös lakásra és a családodra, az elmulasztott lehetőségekre és félelmekre, már nem. nagyon nehéz most erről írnom.…..
Jó ideje árusítja már a H&M a David Beckham nevével fémjelzett férfi alsóneműket, illetve pizsamákat. És éppen ennyi ideje vetkőzik le nagyjából fél évente David alsónadrágra, így népszerűsítve a termékeket.  És mi éppen ennyi ideje követjük nyomon az újabb és…..
A Game of Thrones (Trónok harca) Jon Snow-ja, azaz Havas Jon-ja divatmodellként pózol Jimmy Choo legfrissebb, 2014/15 őszi/téli kampányában. Van már egy képünk is (Peter Lindberg a fotós), amiből kiderül, milyen is valójában a Jon-t alakító Kit Harington, amikor cipőket és egyéb…..
... és egy istentelenül béna fotósorozat. A Harper's Bazaar brazil kiadványának mi más lenne a fő témája, ha nem a jövő szombaton kezdődő futball világbajnokság, amelynek Brazília ad otthont. Modellnek választottak egy hazait, Isabeli Fontana személyében, mellé raktak két…..
pyrrha 2014.06.05 10:29:28
@The Strange: öö hát rosszul emlékszem, hogy már többször említetted a Blanco-t, hogy mennyire szereted? :D
húsevő 2014.05.10 10:34:03
hogy már örülök ennek is. hogy most sem rád emlékezem, hanem magamra. aki előtted voltam, mert -sokadjára mondom, de- összetörtél teljesen. már túl vagyok mindenen de semmi nem segített. egy éve költöztünk be a budai kis lakásba. álmaimban ott vagyok, néha benövi a gaz, mint…..
Rihanna levetkőzött teljesen. Tegnap még azt hittem, hogy a brazil Vogue-ban már megmutatott magából mindent, amit meg akart, hát elég nagyot tévedtem. Itt van ugyanis a Lui magazin aktuális száma, aminek már a címlapján meztelenebb, mint a fent említett újságban megjelent…..
Nicole Kidman, illetve az annak hazudott nő továbbra is népszerűsíti Jimmy Choo cipellőit, táskáit és egyéb kiegészítőit. A marketingeseket tényleg egy cseppet sem zavarja, hogy ez a nő itt köszönő viszonyban sincs Nicole Kidmannel? Attól tartok nem. Egyszer szétretusálni még…..
pyrrha 2014.04.03 14:23:08
húsevő hús 2014.03.14 17:10:39
mennyire esendő a hús. szánalmas. te vagy a legszebb férfi, aki valaha hozzám ért, a legvadabb, legnagyképűbb. te nagyotmondó juhász, csillogó szemű, pont olyan veszélyes, mint amilyen ártatlanul rám nézel. a gyönyörűen dagadó, kidolgozott izmok alatt az igazi őserő. vigaszt…..
  Miranda Kerr népszerűsíti a H&M tavaszi kollekcióját - egy részét legalábbis. Nézzük is gyorsan!   ..
pyrrha 2014.03.13 15:10:19
ahh én most olyan szomorú vagyok.. kinéztem egy H&M ruhát (www.hm.com/us/product/22662?article=22662-B), de azt írják nálunk nem lesz kapható:( néztem is már boltokban és tényleg nincs.
szerintem meg fogom varratni:)
  Rihanna az amerikai Vogue márciusi címlaplánya, emellett pedig egy elég terjedelmes fotósorozat is megjelent a magazin hasábjain a barbadosi énekesnőről. Ezúttal Rihanna rövid hajat visel - ami szerintem kimondottan jól áll neki. Ezen felül pedig megcsodálhatjuk a testén lévő…..
húsevő minden. ugyanaz. 2014.02.10 20:34:42
nem kapunk tiszta lapot az élettől. legalábbis ebben már nem. pont úgy rettegek a tavasztól, ahogy októberben is rettegtem, amikor utoljára voltam a lakásuknál, ahol le voltak húzva a redőnyök. megfogadtam akkor, hogy egy darabig nem térek vissza, tavaszig biztos nem, amikorra már…..
húsevő az emberek 2014.01.26 10:35:36
cserben hagynak. átgyalogolnak mindenen és mindenkin, ha találnak valami jobbat. azt írtam, valami igazit keresek, de már nem tudom. bármit, most azt mondanám, bármit keresek, bárkit, aki átölel amikor elalszom. már azon se lepődök meg, hogy jött ez a csoda lény, ez a spanyol…..
Jöjjenek a vörös ruhák! Taylor Swift Ő az, aki szinte sohasem hibázik, így most is szuperül néz ki ebben a fekete - pirosas sötét rózsaszín színű Carolina Herrera estélyiben.   Lupita Nyong'o Korall színű Ralph Lauren ruhában. Tökéletes.   Emma…..
Következzenek a fehér ruhába bújt hírességek!   Jennifer Lawrence Elragadó, mint mindig. Ezúttal is Christian Dior ruhát viselt, és most a ruha ugyan nem, de az egyik karperece csak leesett róla :)   Zosia Mamet Egy gyönyörű hófehér, fekete virágokkal…..