Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kerner

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őszintén szurkolok a 444.hu-nak, Uj Péter új internetes lapjának és a tehetséges újságíró-gárdájának. Kerner Zsolt is egy jó tollú srác, de a "Navracsics egy majdnem háborús bűnös ügyvédjével ad elő Zadarban" című cikkét egyszerűen nem is értem, hogyan képzelte. Oké,…..
kerner 2013.06.26 22:22:57
@Styxx: nem azt gondolom, hogy szalonképtelen, mert a fickó egy jó ügyvéd chicagoból, hanem azt, hogy ezek a cuccok nagyon neccesek a délszláv diplomáciában. gondolom, ezzel te sem vitatkozol. Ugyanezt írnám akkor is, ha mladic, vagy karadzic ügyvédjével találkozott volna, mivel hétfőn lesz a horvát csatlakozás (jó, nyilván az egy fokkal neccesebb, mert őket nem mentették fel) leginkább azt akartam megírni, hogy ez szerintem diplomáciai bénázás
kerner 2013.06.26 22:45:08
@bikmakk: de egyébként - ami elég meglepő - a szerbek is tesznek gesztusokat. nyilván nem akkora, mint egy azeri sztori, és lehet, hogy csak én érzem bénázásnak (ők azt sem érezték, illetve csak a külügy), de szerintem bénázás. mondjuk nem is volt akkora visszhangja, mint az azerinek, nálunk is csak egy hír volt pl.

de amúgy igen, navracsics nemzetiségi horvát